S.a dostlar alcatel 8068 frp manuel kıramıyorum yardımcı olur musunuz bi dosyası falan var mıdır?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Octoplus FRP Tool Varmı Sizde Yusuf UstamS.a dostlar alcatel 8068 frp manuel kıramıyorum yardımcı olur musunuz bi dosyası falan var mıdır?
Malesef z3 box var sadeceOctoplus FRP Tool Varmı Sizde Yusuf Ustam
Abi EFt Crc..k Denemk Lazım İndirip Deneyin İstersenizMalesef z3 box var sadece
GM1913 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BURADA Usta bu yönteme bakS.a dostlar alcatel 8068 frp manuel kıramıyorum yardımcı olur musunuz bi dosyası falan var mıdır?
BURADA Usta bu yönteme bak
Abi EFt Crc..k Denemk Lazım İndirip Deneyin İsterseniz
Abi EFt Crc..k Denemk Lazım İndirip Deneyin İsterseniz
İşlemcisi Mtk Olabilir Abi Tam Emin Değilim Ama Bi Mtk Bölümünden Dene İstersenEft yi kurdum lakin hangi model üzerinden yapacağım ?
Bu kezde sürücü istiyor cozemedimİşlemcisi Mtk Olabilir Abi Tam Emin Değilim Ama Bi Mtk Bölümünden Dene İstersen
cihaz mt8321 olarak gözüküyor internette c***k eft bulabilirseniz mtk bölümünden yaparsınız bulamazsanız update edebilirimS.a dostlar alcatel 8068 frp manuel kıramıyorum yardımcı olur musunuz bi dosyası falan var mıdır?
c***k li eft indirdim hocam yarın bakalim bii
cihaz mt8321 olarak gözüküyor internette c***k eft bulabilirseniz mtk bölümünden yaparsınız bulamazsanız update edebilirim
nasıl isterseniz iyi forumlar =)c***k li eft indirdim hocam yarın bakalim bi
Teşekkürler hocamnasıl isterseniz iyi forumlar =)
Gardasim bu olmuyor maalesef elleabi vala bende olsa hemen yapardım bütün frp işlemlerini el ile açıyorum diyarbakırda tanımam ustume![]()
mtk cihaz elle uğraşmana gerek yok en kötü spflashtool ile bile yaparsınGardasim bu olmuyor maalesef elle
abi vala bende olsa hemen yapardım bütün frp işlemlerini el ile açıyorum diyarbakırda tanımam ustume![]()
Eft crackli mevcut nasil yapacağız şimdinasıl isterseniz iyi forumlar =)