Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Yzılım Yükleme İşlemini Nasıl Yaptınızcihaz açılmıyor logoda kalıyor
adb sideload moduna alıyorum cihazı görüyr start yapıyorum hata resimdeYzılım Yükleme İşlemini Nasıl Yaptınız
Bu Toolun Fakrlı Srümleri Var Hocam Denedinizmi Farklı Sürümlerdeadb sideload moduna alıyorum cihazı görüyr start yapıyorum hata resimde
Evet hocam düşük versiyonda güncelleme istiyor 2 farklı verison ile denedimBu Toolun Fakrlı Srümleri Var Hocam Denedinizmi Farklı Sürümlerde
Farklı Bi Yazılım bakmak laızmEvet hocam düşük versiyonda güncelleme istiyor 2 farklı verison ile denedim
Firmware using via fastboot.If you give info on fastboot.I can help youcihaz açılmıyor logoda kalıyor
Adb sideload ile burdan yüklemez. Cihazı Fastboot modunda bağlamanız gerekadb sideload moduna alıyorum cihazı görüyr start yapıyorum hata resimde
Fastboot moduna aldıgım taktirde Asus Flash tools görmüyorAdb sideload ile burdan yüklemez. Cihazı Fastboot modunda bağlamanız gerek
Varmı bir önereceğiniz veya elinizde olan yazılımFarklı Bi Yazılım bakmak laızm
Drive Kaynaklıdır Drive İdnnriip Kurmayı DenedinizmiFastboot moduna aldıgım taktirde Asus Flash tools görmüyor
Daha önce farklı model 3 5 tane uüklemişliğim var hepsi de fastboot modda yükleniyor.Fastboot moduna aldıgım taktirde Asus Flash tools görmüyor
Daha önce farklı model 3 5 tane uüklemişliğim var hepsi de fastboot modda yükleniyor.
Fastboota aldığınızda aygıt yöneticisinde ki durumu nedir
Arkadaşlar Asus zenfone 3 Z012S modeli bir cihazım var cihazda twrp yüklü bootloader kilit açık , Bir kaç yazılım denedim olmadı çok bilgili değilim asus konusunda yardımlarınızı bekliyorum.