Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
peki nck pro mu umt pro mu? birinde nck+umt var diğerinde umt+avengers var.ufi yi bilmem
hydra herşeyde yetkili hesap istiyor
umt güzel kullanıyorum oda yetkili hesap istiyor ama çoğu şeyi yapıyor
reset efs imei repair yazılım yükleme çökmüş cihazı edl modda yapıyor
xiaomi cihazlarda bak zaten hemen herkes umt yi önerir xiaomi için umt en iyisi
Bide ufi,umt yıllık aktivasyon gerektiriyor mu? yıllık aktivasyon gerektirmeyen bir tool var mı? elime az iş geliyor yeni yeni giriyorum bu işlere başta tek seferlik alıp sınırsız kullanabileceğim bir dongle arıyorum aklımda hydra tool da var onda durum nedir senelik mi yoksa sınırsız mı?peki nck pro mu umt pro mu? birinde nck+umt var diğerinde umt+avengers var.
Ufi ve Hydra sınırsızBide ufi,umt yıllık aktivasyon gerektiriyor mu? yıllık aktivasyon gerektirmeyen bir tool var mı? elime az iş geliyor yeni yeni giriyorum bu işlere başta tek seferlik alıp sınırsız kullanabileceğim bir dongle arıyorum aklımda hydra tool da var onda durum nedir senelik mi yoksa sınırsız mı?
umt dongle varsa başka alacak bir şey yok demektir umt lerin hepsi aynı 2 tane umt olur elinde bu seferde.ama yoksa eğer yanında nck dongle alabilrsin.umt pro dongle var umt nin diger donglesi var amma hangisi daha iyi bilmiyorum almak isterim bir yardimcida buluna bilseniz iyi olurdu tesekkurler
Bilgilendirme için teşekkürler peki partition yönetimi konusunda hangisi iyidir örnek vermek gerekirse bir cihazın yedeğini almak için edl modda emmc ufs desteği olarak hangisi iyidir?Ufi ve Hydra sınırsız
UMT yıllık
Bilgilendirme için teşekkürler peki partition yönetimi konusunda hangisi iyidir örnek vermek gerekirse bir cihazın yedeğini almak için edl modda emmc ufs desteği olarak hangisi iyidir?
Teşekkürler ufi box değilde dongle almayı düşünüyorum sitede satışı varsa fiyat alabilir miyim?UFİ Box
Teşekkürler ufi box değilde dongle almayı düşünüyorum sitede satışı varsa fiyat alabilir miyim?
umt nin dangle si de pro yani umt pro hem dangıl hem normal ikiside proumt pro dongle var umt nin diger donglesi var amma hangisi daha iyi bilmiyorum almak isterim bir yardimcida buluna bilseniz iyi olurdu tesekkurler
box olarak umt yi öneririm ama diğer yanında başka box veriyorsa yapacağın cihazlara bağlıpeki nck pro mu umt pro mu? birinde nck+umt var diğerinde umt+avengers var.
kullanmadığım için bilmiyorum mi lerde ne yapıyor işlem olarakufi candır.gerısı heyecan
ne istiyosan.kullanımı oldukça basıt ve tahatkullanmadığım için bilmiyorum mi lerde ne yapıyor işlem olarak
yetkili hesap istiyormu mi lerde yazılım imei repair reset efs botloader kilit açıyormune istiyosan.kullanımı oldukça basıt ve tahat
siz bence en ıyısi BIR UMT başlayın daha sonra ufi alırsınızyetkili hesap istiyormu mi lerde yazılım imei repair reset efs botloader kilit açıyormu
arkadaşım ben 5 yıldır yazılım işiyle uğraşıyorum acemi değilimsiz bence en ıyısi BIR UMT başlayın daha sonra ufi alırsınız