Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
masa üstü demiBu işlemcili bilgisayarıma
Ekli dosyayı görüntüle 9602
Bilgisayarıma uygun çok usb portlu ve sata portlu anakart ne önerirsiniz ? tavsiyeleriniz nedir?
evet toplama bilgisayareskidi biraz usb portları yetersız kalıyormasa üstü demi
en fazla 6 usb 4 satalı var sıfırevet toplama bilgisayareskidi biraz usb portları yetersız kalıyor
tamam 6usb 4 sata port uygun varmı öneriniz asus tercihimdir ??en fazla 6 usb 4 satalı var sıfır
tavsiyeniz için teşekürler ama 2.el anakartlarada güvenilmiyor sıfır almak daha mantıklı hem garantili hemde sağlam ve uğraştırıcı olmuyor1155 soket anakart sıfır olarak bilindik markalarda yok anakart..esonic-afox gibi markalar var..bulabilirsen 2.el temiz gigabyte asus tarzı anakart daha iyi olur
senin işlemcin 1155 pin 1155 pin anakart alman lazımtamam 6usb 4 sata port uygun varmı öneriniz asus tercihimdir ??
linkteki anakarta bakyokmu başka önerisi olan![]()
Benden Tasfiye Ustam
1156 Socket Ana Kart Ala
Internetten Intel Xeon x3440 Islemci Al
2x8 Gb Ram Kullan DDR3
Bi Tanede Guzel Video Kart Tak Tam Isini Gorur Sendeki Islemci
Eskli Ama Is Gorur
bu zaten elimde var bundan memnun değilim bana gigabyte asusu gibi marka önerirrmisiniz! Üstelik ben anakartı oyun için değil Program için alıyorum
o zaman mecbur 2. el alcaksın yada bulunduğun yerde bilgisayarcıları gezip toptancılarında kalmış mı diye sorcaksınbu zaten elimde var bundan memnun değilim bana gigabyte asusu gibi marka önerirrmisiniz! Üstelik ben anakartı oyun için değil Program için alıyorum
ozaman dırek ben yeni sistem toplayım ddr4 ram geçme vaktim gelmişo zaman mecbur 2. el alcaksın yada bulunduğun yerde bilgisayarcıları gezip toptancılarında kalmış mı diye sorcaksın
çok yardımcı oldunuz kısa ve net1155 1156 Eski Anarkartlar Oldu Icin Biraz Bulmasi Zor.
Aynn En Iyisi Sen DDR4 Gec