Hızlı Link Casper VIA CTA E07 11Z Tablet Stock Rom

• Konbuyu başlatan vatan90
  • Başlangıç tarihi
V

vatan90

Misafir
Merhaba casper cta e07 11z tabletime rom yazılımı gerekiyor. tabletimin yazılımını cta fix programıyla sildim simdi hiç açılmıyor. Casper simgesi gelmiyor hatta hiç açılmıyor (elektrik dahi gelmiyor ) . Bilgisayardan USB Burning programıyla yükleme yapabileceğim Casper cta e07 11z rom dosyasına ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.

EDİT= ÇÖZÜLDÜ
İNDİR

Moderatör tarafında düzenlendi:

prens45

Aktif Üye
Üye
merhaba casper cta e07 11z tabletime rom yazılımı gerekiyor. tabletimin yazılımını cta fix programıyla sildim simdi hiç açılmıyor. Casper simgesi gelmiyor hatta hiç açılmıyor (elektrik dahi gelmiyor ) . Bilgisayardan USB Burning programıyla yükleme yapabileceğim Casper cta e07 11z rom dosyasına ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.
orda sd kartla atılan var pc den atılan sürüm yok

Hsyn.2121

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Burada Arşiv Var Bakabilrsiniz Sİzin İstediğiniz Yazılımda Mevcut

silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
onları denedim olmadı malesef. Pcden yükleme yapabileceğim rom gerekiyor :S
Casper sitesinden sürücü ve drive kısmından sohbet kısmından mesaj atın ve Yazılımı isteyin. Bu tabletlerin yazılımlarını zaten kendileri paylaştığı için sitelerinde büyük ihtimalle verirler. Bende bir kaç kez öyle yaptım.

Bulamazsanız gene yorum kısmından yazın bende arşivime bir bakayım.​

V

vatan90

Misafir
Casper sitesinden sürücü ve drive kısmından sohbet kısmından mesaj atın ve Yazılımı isteyin. Bu tabletlerin yazılımlarını zaten kendileri paylaştığı için sitelerinde büyük ihtimalle verirler. Bende bir kaç kez öyle yaptım.

Bulamazsanız gene yorum kısmından yazın bende arşivime bir bakayım.
hocam 2 defa istedim vermediler. gelen cevap bu
"Merhaba,
Yazılım güncellemeleri yetkili servis tarafından yapılmaktadır.
Cihazınızın detaylı kontrol edilmesi gerekmektedir. Size en yakın teknik servise Casper Bilgisayar | Senin Hayatın Senin Teknolojin link üzerinde ulaşabilir veya cihaz garantisi süresi içerisinde herhangi bir hasar, kırıklık olmaması durumunda Yurtiçi kargoyla Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş ye gönderebilirsiniz. Ürünle ilgili arıza ve taleplerinizi belirterek, fatura fotokopisi eklemeniz önemle rica olur. "

silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Link düzenleme yapılacak. Şifre olmayacak.​

Üst Alt