T tolive Yeni Üye Üye Katılım 12 Tem 2019 Mesajlar 4 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Çevrimdışı 20 Ara 2019 #1 arkadaslar herkeze selam olsun hayırlı cumalar bana casper g1 anakart şemesı lazım elinde olan varsa paylasırsa sevinirim bordun resmide olur
arkadaslar herkeze selam olsun hayırlı cumalar bana casper g1 anakart şemesı lazım elinde olan varsa paylasırsa sevinirim bordun resmide olur
silivriserdar Süper Kullanıcı Genel Moderator Katılım 21 Haz 2018 Mesajlar 21,681 Tepkime puanı 43,804 Puanları 113 Yaş 40 Çevrimdışı 22 Ara 2019 #2 tolive' Alıntı: arkadaslar herkeze selam olsun hayırlı cumalar bana casper g1 anakart şemesı lazım elinde olan varsa paylasırsa sevinirim bordun resmide olur Genişletmek için tıkla ... Sorun nedir ustam, belki elinde aynı cihazdan olan varsa yolları ölçüp bilgi verebilir.
tolive' Alıntı: arkadaslar herkeze selam olsun hayırlı cumalar bana casper g1 anakart şemesı lazım elinde olan varsa paylasırsa sevinirim bordun resmide olur Genişletmek için tıkla ... Sorun nedir ustam, belki elinde aynı cihazdan olan varsa yolları ölçüp bilgi verebilir.
T tolive Yeni Üye Üye Katılım 12 Tem 2019 Mesajlar 4 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Çevrimdışı 23 Ara 2019 #3 silivriserdar' Alıntı: Sorun nedir ustam, belki elinde aynı cihazdan olan varsa yolları ölçüp bilgi verebilir. Genişletmek için tıkla ... silivriserdar' Alıntı: Sorun nedir ustam, belki elinde aynı cihazdan olan varsa yolları ölçüp bilgi verebilir. Genişletmek için tıkla ... birkaç entegre ve diyotların yerlerinden emin olmak için lazım işleme başlamadan genelde fotograf çekerdim bu tip cihazlarda bunda dalgınlıgıma geldi
silivriserdar' Alıntı: Sorun nedir ustam, belki elinde aynı cihazdan olan varsa yolları ölçüp bilgi verebilir. Genişletmek için tıkla ... silivriserdar' Alıntı: Sorun nedir ustam, belki elinde aynı cihazdan olan varsa yolları ölçüp bilgi verebilir. Genişletmek için tıkla ... birkaç entegre ve diyotların yerlerinden emin olmak için lazım işleme başlamadan genelde fotograf çekerdim bu tip cihazlarda bunda dalgınlıgıma geldi
silivriserdar Süper Kullanıcı Genel Moderator Katılım 21 Haz 2018 Mesajlar 21,681 Tepkime puanı 43,804 Puanları 113 Yaş 40 Çevrimdışı 24 Ara 2019 #4 tolive' Alıntı: birkaç entegre ve diyotların yerlerinden emin olmak için lazım işleme başlamadan genelde fotograf çekerdim bu tip cihazlarda bunda dalgınlıgıma geldi Genişletmek için tıkla ... Ben baktım ama bende yok aynı cihazdan.
tolive' Alıntı: birkaç entegre ve diyotların yerlerinden emin olmak için lazım işleme başlamadan genelde fotograf çekerdim bu tip cihazlarda bunda dalgınlıgıma geldi Genişletmek için tıkla ... Ben baktım ama bende yok aynı cihazdan.