Merhaba üstadlar, ben bu konuyu bilgi almak için açtım, Eft dongle ve Eft dongle pro ayrı ayrı dongeller mi yoksa eft'nin verdiği ekstra bir özellik mi, yani ikisi ayrı donglelar ise hangisini almalıyım, şimdiden teşekkürler
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Merhaba üstadlar, ben bu konuyu bilgi almak için açtım, Eft dongle ve Eft dongle pro ayrı ayrı dongeller mi yoksa eft'nin verdiği ekstra bir özellik mi, yani ikisi ayrı donglelar ise hangisini almalıyım, şimdiden teşekkürler
Bilgi için sağol hocam, yani eft dongle almak isterken pro aktivesinin olduğuna dikkat etmem gerekiyor mu yoksa zaten pro aktif olarak mi geliyor?Tek Dongle 2 araç. İleride hepsini EFT Pro'ya aktaracaklar.
Bilgi için sağol hocam, yani eft dongle almak isterken pro aktivesinin olduğuna dikkat etmem gerekiyor mu yoksa zaten pro aktif olarak mi geliyor?
Eyvallah ustam, bilgi için teşekkür ederimZaten aktif olarak geliyor.
Eyvallah ustam, bilgi için teşekkür ederim
Biliyorum hocam fiyatını yazar mısınRica ederim. EFT Dongle satışımız mevcut.
Biliyorum hocam fiyatını yazar mısın
Bu yeni çıkan eft pro 2 online hepsi oluyormu ?eft dongle vs tesekkurlerTek Dongle 2 araç. İleride hepsini EFT Pro'ya aktaracaklar.
Hocam eft pro almak istiyorum. Bu ürünü satın aldığımda direkt pc me trtoolspro gibi kurabiliyor muyumÖzelden yazıyorum.
2 Farklı seçeneği var Dongle olanı var Ve sadece Program olanı var.Site üstündeki numaralardan iletişime geçebilirsiniz.Hocam eft pro almak istiyorum. Bu ürünü satın aldığımda direkt pc me trtoolspro gibi kurabiliyor muyum