? ***" Misafir Çevrimdışı 3 Tem 2018 #1 Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Everest EVERPAD DC-1028 cihazına ait stock rom paylaşacağım. Yazılımı yükleme konusunda takıldığınız yerde konu altından yorum yaparsanız yardımcı olmaya çalışırız. YAZILIM Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Ağu 2018
Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Everest EVERPAD DC-1028 cihazına ait stock rom paylaşacağım. Yazılımı yükleme konusunda takıldığınız yerde konu altından yorum yaparsanız yardımcı olmaya çalışırız. YAZILIM
Nuri92 tmgsmmaster Özel Üye Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 999 Tepkime puanı 680 Puanları 93 Konum daşoguz Çevrimdışı 11 Haz 2019 #2 merhaba cihaz reset atiyor bi de tush yok ses tushlari nasil yazilim moduna atarim
Hsyn.2121 Süper Kullanıcı Genel Moderator Katılım 29 Ağu 2018 Mesajlar 7,446 Tepkime puanı 23,495 Puanları 113 Çevrimdışı 11 Haz 2019 #3 nurmammet' Alıntı: merhaba cihaz reset atiyor bi de tush yok ses tushlari nasil yazilim moduna atarim Genişletmek için tıkla ... Yazılım İcinde Yükleme Aracı Yokmu Hocam
nurmammet' Alıntı: merhaba cihaz reset atiyor bi de tush yok ses tushlari nasil yazilim moduna atarim Genişletmek için tıkla ... Yazılım İcinde Yükleme Aracı Yokmu Hocam
Nuri92 tmgsmmaster Özel Üye Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 999 Tepkime puanı 680 Puanları 93 Konum daşoguz Çevrimdışı 11 Haz 2019 #4 var ustam aracı var da bunlar normalde cıhaz açikken araç yazılım moduna gönderiyor a benim cıhaz reset atıyor sürekli
var ustam aracı var da bunlar normalde cıhaz açikken araç yazılım moduna gönderiyor a benim cıhaz reset atıyor sürekli
adnanmirsad56 🅜🅘🅡🅢🅐🅓 Genel Moderator Katılım 21 Haz 2018 Mesajlar 11,596 Tepkime puanı 27,911 Puanları 113 Çevrimdışı 11 Haz 2019 #5 nurmammet' Alıntı: merhaba cihaz reset atiyor bi de tush yok ses tushlari nasil yazilim moduna atarim Genişletmek için tıkla ... Yazılım yükleme rehberi var orda yazıyor. indirip bakın Son düzenleme: 11 Haz 2019
nurmammet' Alıntı: merhaba cihaz reset atiyor bi de tush yok ses tushlari nasil yazilim moduna atarim Genişletmek için tıkla ... Yazılım yükleme rehberi var orda yazıyor. indirip bakın
Nuri92 tmgsmmaster Özel Üye Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 999 Tepkime puanı 680 Puanları 93 Konum daşoguz Çevrimdışı 11 Haz 2019 #6 adnanmirsad56' Alıntı: Yazılım yükleme rehberi var orda yazıyor. indirip bakıyor Genişletmek için tıkla ... anladım da rehber cıhaz normal modunda baglanıp sonra yazılım atmıyor mu cıhaz açılmadan yazılım moduna alma şansımız var mı o benim sorun
adnanmirsad56' Alıntı: Yazılım yükleme rehberi var orda yazıyor. indirip bakıyor Genişletmek için tıkla ... anladım da rehber cıhaz normal modunda baglanıp sonra yazılım atmıyor mu cıhaz açılmadan yazılım moduna alma şansımız var mı o benim sorun
adnanmirsad56 🅜🅘🅡🅢🅐🅓 Genel Moderator Katılım 21 Haz 2018 Mesajlar 11,596 Tepkime puanı 27,911 Puanları 113 Çevrimdışı 11 Haz 2019 #7 nurmammet' Alıntı: anladım da rehber cıhaz normal modunda baglanıp sonra yazılım atmıyor mu cıhaz açılmadan yazılım moduna alma şansımız var mı o benim sorun Genişletmek için tıkla ... NOT: program V+ ses tuşu ile cihazı görmez ise V- ses tuşu ile deneyiniz. Cihaz da ses tuşu yok ise back tuşu-home tuşu ile deneyerek işlem yapınız.
nurmammet' Alıntı: anladım da rehber cıhaz normal modunda baglanıp sonra yazılım atmıyor mu cıhaz açılmadan yazılım moduna alma şansımız var mı o benim sorun Genişletmek için tıkla ... NOT: program V+ ses tuşu ile cihazı görmez ise V- ses tuşu ile deneyiniz. Cihaz da ses tuşu yok ise back tuşu-home tuşu ile deneyerek işlem yapınız.