Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Sorun çözüldü mü ustam.bunu yaptım ancak siyah ekran oldu tablet hiç açılmıyor
maalesef çözemedim firmayada mail attım rom istedim cevap bile veren olmadı kimsede bu tabletten bulamadım başka bir rom yüklesemmi diye araştırma yapıyorum sizde durum nedir aynı sorunumu yaşıyoruzSorun çözüldü mü ustam.
Ustam bende sorun yok ben cihaza yazılımı yükledim başarılı bir şekilde. Virüsten dolayı iş yerleri kapalı olabilir o yüzden maile bakmamış olabilirler arayarak ulaşmayı deneyin belki ulaşabilirsiniz virüsten dolayı kapalı da olabilir.maalesef çözemedim firmayada mail attım rom istedim cevap bile veren olmadı kimsede bu tabletten bulamadım başka bir rom yüklesemmi diye araştırma yapıyorum sizde durum nedir aynı sorunumu yaşıyoruz
siz hangi romu yükledinizUstam bende sorun yok ben cihaza yazılımı yükledim başarılı bir şekilde. Virüsten dolayı iş yerleri kapalı olabilir o yüzden maile bakmamış olabilirler arayarak ulaşmayı deneyin belki ulaşabilirsiniz virüsten dolayı kapalı da olabilir.
buradaki yazılımı kast ediyorsiz hangi romu yüklediniz
Merhaba herkese.bende de fluo jazz tablet var.kapakta yazan versiyon kod T700030 v2 daha once youtubeda acil teknik diye bi sayfadan yukledigim yazilim sonucu tablet acildi ama görüntü gelmedi.simdi baska bi anakart taktim formatladim ama yeni kurulumda wifi agina baglandiktan sonra google play hizmetleri hatasi veriyor ve tablet tam anlamiyle açılmıyor.atla da diyemiyorum.. çözüm varmidir ???
Cevabiniz icin tesekkur ederim lakin herhangi bi hesap girmedim..sadece formatladim yeniden acilan tableti sadece wifi agina bagladim..ayrica diger farkettigim husus ilk hosgeldiniz ekranında neredeyse bütün programlar durdu hatasi geldi...Büyük ihtimalle yapacağınız sorun Google account sorunu, o yüzden bu konu uygun konu değildir. Yeni bir konu açarak sorununuzu yazınız.
hocam çözdüm flash tool ile frp sıfırladım oldu..ilginiz için teşekkür ederim.verdiğiniz yazılım ile eski anakartıda deneyeceğim.Cevabiniz icin tesekkur ederim lakin herhangi bi hesap girmedim..sadece formatladim yeniden acilan tableti sadece wifi agina bagladim..ayrica diger farkettigim husus ilk hosgeldiniz ekranında neredeyse bütün programlar durdu hatasi geldi...
Hangi Spflashtool versiyonunu yüklememiz gerekir?Merhaba Gsmturkey'in değerli üyeleri bugüz sizlere Fluo Jazz T700030 V2 isimli cihaza ait stock romu paylaşacam. Bu rom frp sorununuda ortadan kaldırıyor yazılım yükleme işini Spflashtool ile yapabilirsiniz. Yazılım tarafımca denenmiş olup sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Sadece frp sorununu ortadan kaldırmak için indirdiğiniz romun içinde bulunan scatter dosyasındaki frp değerlerini flashtool format bölümünden girerek frp bypass yapabilirsiniz.
hocam ben v5.1640 ile yükledim en azından scatter onun ile yükledimHangi Spflashtool versiyonunu yüklememiz gerekir?
Yazılım cihazınızla uygun olmayabilir başka bir yazılım deneyin ve cihazla yazılımın uyuştuğundan emin olunTablet 1-2 defa kapandi açmaya çalıştım fluo logosunda kaldı.paylastiginiz yaziliminizi yükledim ama cihaz siyah ekranda açılıyor.caresi varmıdır ?
ustam eline sağlık lakin verdiğin link ile yükledim açılışta kaldı Google Drive - Virus scan warning bunu yukledim sorunum çözüldü b,ana gelen tablette de v2 yazıyorpdu ancak bu dosyayı yanı v1 yazanı yukledım frp dahi kalktıMerhaba Gsmturkey'in değerli üyeleri bugüz sizlere Fluo Jazz T700030 V2 isimli cihaza ait stock romu paylaşacam. Bu rom frp sorununuda ortadan kaldırıyor yazılım yükleme işini Spflashtool ile yapabilirsiniz. Yazılım tarafımca denenmiş olup sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Sadece frp sorununu ortadan kaldırmak için indirdiğiniz romun içinde bulunan scatter dosyasındaki frp değerlerini flashtool format bölümünden girerek frp bypass yapabilirsiniz.