Çözüldü General Mobile 5 Plus QCN Dosyası

?

***

Çevrimdışı
Bu dosyayı cihazınızın şebeke arızaları için yazılımsal olarak kullanabilirsiniz.
Takıldığınız yerden konu altından. Yorum yaparsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Çift sim olan tek sim içinde çalışmaktadır.
QCN edit yapmanıza gerek yok.
QCN yükleyin ve WriteDual imei programı ile imei numaranızı yazın.
Cihazın teknik bir sorunu yoksa büyük ihtimalle şebeke sorunu düzelecektir.
General Mobile GM 5 Plus Çift Sim QCN Dosyası


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
qcn nasıl yüklücez
Diagnostic port açmak lazım. Root yapıp diagnostics port açabilirsiniz. Diagnostics port açmak için CMD açın ve aşağıdaki kodları girin.

Kod:
adb shell

su

setprop sys.usb.config diag,adb
 
Merhabalar, Telefonum GM5plus rootlu Stock 7.1.1 romlu, Dün LTE ayarlarımı düzenlemeye çalışırken, Band seçimi sadece United States olarak kaldı. Haliyle 2-3 g şebekeleri ve bazı 4g şebekeleri düştü. Ardından çözümünü ararken, Hintli bi youtube videosunda fastboot üstünden modemst1 ve 2yi erase komutu verdi. Salak gibi çok detaylı incelemeden gerçekleştirdim, işlem sonrasında IMEI numaralarımın silindiğini ve bu sefer hiç bi şekilde operatöre bağlanamadığımı fark ettim.

IMEI işlemleri için saatlerdir araştırma yapıyorum pc de gerekli driverlar yüklü QPST ve QFil üzerinden doğru portlar gözükmesine rağmen test romu kurup ardından imei değiştirme yapılıp sonra stock rom kurulsun denen çözümlerde ne yazık ki sahara download fail hatası alıyorum QFIL üstünde.

Bu QCN i editleyip ya da editlemeden sonrasında IMEIWriter ile yazmayı denemek istiyorum andak QPTS üstünde port COM4 DIAG901D şeklinde gözüküyor lakin ne mecvut QCN ni backup edebiliyorum ne bu linkteki QCN ni telefonuma yükleyebiliyorum.

Rica etsem yol gösterir misiniz?
 
Geri
Üst Alt