silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Merhaba Değerli GSM Turkey Üyeleri
Sitemize verdiğiniz değer ile mobil sektöründe Google'da ilk sıralara sayenizde geldik.

Bizim site olarak değer verdiğimiz en önemli şey dürüst olmaktır. Bu anlamda da bizi takip eden, bizi tanıyan bilen ve bizimle alış veriş yapan herkes bilir.

Site olarak karar aldık ve siz değerli üyelerimize bir çok konuda faydalı olacağını düşündüğümüz aşağıdaki işlemleri yapmaya karar verdik.

YAPTIĞIMIZ İŞLEMLER

IPHONE SİM UNLOCK İŞLEMLERİ

İPHONE ICLOUD İŞLEMLERİ

XİAOMİ Mi ACCOUNT İŞLEMİ

XİAOMİ YETKİLİ Mİ HESABI KİRALAMA

ANDROİD CİHAZLAR TABLETLER ve XİAOMİ UZAKTAN BAĞLANTI İLE YAZILIMSAL SORUNLARI GİDERME BRİCK IMEI REPAİR V.B

XİAOMİ BEKLEMEDEN BOOTLOADER UNCLOK YAPMA

HUAWEİ FRP RESET KODU

HUAWEİ UZAKTAN BAĞLANTI İLE YAZILIM SORUNLARI GİDERME BRİCK IMEI REPAİR BOOTLOADER UNLOCK

MEİZU FLYME ACCOUNT İŞLEMİ

SAMSUNG CİHAZLARIN YAZILIM SORUNLARI SİM UNCLOK IMEI REPAİR BRİCK ROOT V.B İŞLEMELERİ

OPPO YAZILIM SORUNLARI

ONEPLUS YAZILIM SORUNALRI

TABLET TELEFON ve BİRÇOK MARKA MODEL ÇİN MODELLERİ GİBİ CİHAZLARINIZIN SORUNLARINI UZAKTAN BAĞLANTI İLE ÇÖZÜYORUZ.

TÜM BOX'LARIN SATIŞ İŞLEMLERİ

CHİMERA TOOL VE DONGLE + KREDİ

Z3X BOX VE DONGLE + KREDİ

OCTOPUS/OCTOPLUS BOX VE DONGLE + KREDİ

SİGMAKEY BOX VE DONGLE KREDİ PACK 1 2 3 4 AKTİF ETME

UMT BOX VE DONGLE + YIILIK AKTİVASYON KREDİ İŞLEMİ

EFT DONGLE + YILLIK AKTİVASYON

NCK BOX VE DONGLE SATIŞI

HEPSİ

TÜM | BOX | DONGLE | TOOL | AKTİVASYON VE KREDİ İŞLEMLERİ

TÜM ANDROİD CİHAZLARIN SİM UNLOCK VE ACCOUNT İŞLEMLERİ

TÜM ANDROİD CİHAZLARIN JTAG İŞLEMLERİ YAPILIR. KARGO İLE GÖNDERMENİZ LAZIM.

Konu altından buradaki işlemler ile ilgili soru sorabilirsiniz veya destek alabilirsiniz. Ayrıca biz aynı zamanda bir forum sitesi olduğumuz için yukarıdaki konular ile ilgili olarak sitemizde de destek anlamında bir çok bölüm vardır. Örneğin Octoplus Box ile veya diğer Box, Dongle ve Tool'lar ile ilgili sitemizde Destek Bölümlerimiz de mevcuttur.

Yani hem satış öncesi hem satış sonrası site olarak ben ve arkadaşlarım gerekli desteği sağlayacaktır.

Sadece yapmak istediğiniz işlemleri seçin ve konu altından yorum yapın ben ve arkadaşlarım sizinle irtibata geçecektir.

Bizimle direk iletişime geçmek için.

Telgram hesabımız. Sadece bu konu ile ilgili sorularınızı sorun. Diğer konuları forumda paylaşın lütfen. Haricen soru soranlar gruptan atılacaktır.

Telegram WhatsApp gibi bir uygulamadır. Apple Mağaza , Google Play Mağaza ve Bilgisayar üzerinden giriş yapıp mesaj atabilirsiniz.

Telegram

WHATSAPP ADRESİMİZ

542 812 07 24

Son düzenleme:

silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Hayır şu an olmuyor.

R

ramooo19

Misafir
işte ustam bu mükemmel olmuş valla ben gsmturkey aracıyla z3x ve w3x aldım hiç bir sorun yaşamadım ilerleyen zamanda
Chimera Tool almayı düşünüyorum
daha almadınızmı bu işi yapıyorsunuz madem bence tum box ve dongleleri bulundurmanız lazım :) diye düşünüyorum valla bende şahsen hpsi mevcut hatta aldığım en son box MRT Dongle :)

ozmeniletisim71

Aktif Üye
VIP Üye
daha almadınızmı bu işi yapıyorsunuz madem bence tum box ve dongleleri bulundurmanız lazım :) diye düşünüyorum valla bende şahsen hpsi mevcut hatta aldığım en son box MRT Dongle :)
Ustam suan bende dukkan yok devir ettim ama inşallah isler biraz açılsın alacam

Rikoby

Aktif Üye
Üye
Hocam İcloud kira biliyormusnuz ve Azərbaycan desteğiniz varmi ?

gsm561

Üye
Üye
ustam box ve dongle fiyat listesini özelden atabilirmisiniz

yalim3

Yeni Üye
Üye
İCLOUD hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem 1 adet iphone 4 var 1 adet 4s var ve 1 adet 6s plus konu hakkında yardımlarınızı ve cevaplarınızı rica ediyorum..
Teşekkürler

iphonesimlok

Üye
Üye
İCLOUD hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem 1 adet iphone 4 var 1 adet 4s var ve 1 adet 6s plus konu hakkında yardımlarınızı ve cevaplarınızı rica ediyorum..
Teşekkürler
sizin cihazlarınız içinde tek değecek cihaz 6s plus onunda fiyatı 120 usd

Üst Alt