GSM Turkey Güvencesi ve Kalitesiyle
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
552 812 07 24
(Sadece Whatsapp üzerinden mesaj yazınız, lütfen hattı aramayınız!)
Telegram Adresimiz:
Rica ederiz, değerli yorumlarınız için teşekkürler.Merhaba öncelikle sitenizi uzun zamandır takip ediyordum, katılmak bugüne kısmet oldu. Xiaomi Note 9 Pro model cihazım için imei repair işlemi gerekliydi whatsapp hattından irtibata geçtim yarım saat içerisinde bağlanıp işi halletmeye çalıştı arkadaşlar oysaki bilgisayarım problemliymiş boşu boşuna o kadar uğraştırdım. Sonuç başka bilgisayarda tekrar denedik ve hızlıca problemimi hallettiler ilgileri ve alakaları için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
Güzel Dilek Ve Düşünceleriniz İcin TeşekkürlerArkadaşlar Merhaba,
Bu güne kadar bir cok cihaza rom ve root attım amatör olarak ilgi alanim. Redmi 9 telefonuma yanlis img uzantılı dosya flaslamamdan kaynaklı telefon da logo gözüküyor ve sonra siyah ekran da kalıyordu.Baslarda tereddüt dahi etmedim duzeltecegimi düşünüyordum. Denemediğim yöntem götürmediğim telefoncu kalmamıştı.Butun yollarin sonu mi yetkili hesap olması gerektiğini gösteriyordu.Diger formdaki arkadaşların uzak erişimle fahiş fiyat istemeleri işin cabasiydi üstad serdar uzak erisimle bağlanıp tuğla olmuş telefonumu hayata döndürdü.Bu işlerde karşılıklı güven önemli ve sonuna kadar guvenebileceginiz biri. makul bir fiyata işimizi halletti. Yeni tanıştığım GSM Turkey ailesi işini hakkıyla yapmakta.Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Sağlıcakla kalın
Rica Ederim İyi Günler Dileriz.@IslamB3y1 Ustam Uzaktan Bağlantı Yaparak Sorunlarımı Giderdi GsmTurkey Ve Ekibine Çok Teşekkür Ederim Güvenilir Bir Web Sitesi.