Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silivriserdar

Genel Moderator
Katılım
21 Haz 2018
Mesajlar
21,970
Tepkime puanı
44,592
Puanları
113
Yaş
40
Çevrimdışı
Merhaba gsmturkey.net üyeleri bu paylaşacağım konuda, bulduğunuz yazılımı veya dosyayı en hızlı şekilde nasıl indirebilirsiniz, site olarak yardımcı olmak istiyoruz.

Özellikle yavaş inen dosyaları bekleme yapmadan hızlı şekilde Yandex Disk , Cloud.mail.ru, Mega Upload, Google Drive gibi sitelere hızlı şekilde aktarma yapıp sizde o sitelerden de hızlı şekilde indirme yapabileceksiniz.

Bu konuda yoruma hangi yazılımı indirmek istediğinizi ve hangi sitede olduğunu söyleyin yeter. Linkleri gizli şekilde verin lütfen.

Örnek

Samsung Galaxy S8 SM-G955F cihazınızın yazılımını indirmek istiyorsunuz sammobile sitesinden ama çok yavaş iniyor.

İşte o zaman siz hemen linki konu altına ekleme yapıyorsunuz bizde o ilgili yazılımı en hızlı şekilde nereden indirmek isterseniz oraya yüklüyoruz. Mesela Bu yazılımı Mega Upload et gibi.

Ayrıca daha bitmedi, işin güzel yanı mesela size indirmek istediğiniz yazılımın Scatter ve Preloader lazım veya sadece boot.img lazım. Yada recovery.img lazım o zaman gene konu altından yorum ile bildirin ve o dosyayı istediğiniz ve hızlı indirmede kullandığınız siteye upload edelim.

Ve bu kısa zamanda gerçekleşiyor. Sizde istediğiniz yazılımı kısa sürede indirme yapıyorsunuz. Tabi bu indirmek sizin internet hızınız ile de ilgilidir. :)

Bu sadece bir örnek arkadaşlar ÇİN siteleri ve buna benzer yazılımların yavaş indiği her türlü site olabilir.



Not = Arkadaşlar bu link attığımız yazılımları bilgisayarınıza indirdikten sonra kendi upload sitelerinize ekleyin. Yazılımlar 3 5 güne silinmektedir. Örneğin google drive verilen linki kendi google drive hesabınıza ekleyin. Diğerlerini de aynı şekilde yapın.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt