Selamun Aleyküm arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? 7.0 için olanı gördüm ama 8.0 bulamadım
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Selamun Aleyküm arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? 7.0 için olanı gördüm ama 8.0 bulamadım
RNE-L21 8.0.0.343(C10) Doğru mu anladım emin değilim ustam ilk defa huawei için işlem yapıcam elimde chimera mevcut.Cihazınız yüklü olan sürüm nedir
Ustam bende 8.0.0.343 yazıyor ama linkde 333 sıkıntı olur mu?
Ustam bende 8.0.0.343 yazıyor ama linkde 333 sıkıntı olur mu?
Eline sağlık ustam çok teşekkürler.Hiç bir sıkıntı olmaz.
Ustam 7gb dosya anca indide şimdi inen rar dosyasını, exFAT olarak biçimlendirdiğim sd karta direk atıyorum ve bir kod vardı onu yazıp software update seçerek kuruyorum doğru mudur?Cihazınız yüklü olan sürüm nedir
Evet HocamUstam 7gb dosya anca indide şimdi inen rar dosyasını, exFAT olarak biçimlendirdiğim sd karta direk atıyorum ve bir kod vardı onu yazıp software update seçerek kuruyorum doğru mudur?
Ustam 7gb dosya anca indide şimdi inen rar dosyasını, exFAT olarak biçimlendirdiğim sd karta direk atıyorum ve bir kod vardı onu yazıp software update seçerek kuruyorum doğru mudur?
Bootloader kilidini açamadım ustam. Fastboot moda girdiğimde Phone Locked ve Frp Lock yazıyor. Biraz araştırdım huawei artık kod dağıtmıyormuş sanırım yada 7 gün sürüyormuş falan değişik şeyler. Diğer türlüde boxlar ücretli. Chimerada açmıyor bootloader kilidini.
Bootloader kilidini açamadım ustam. Fastboot moda girdiğimde Phone Locked ve Frp Lock yazıyor. Biraz araştırdım huawei artık kod dağıtmıyormuş sanırım yada 7 gün sürüyormuş falan değişik şeyler. Diğer türlüde boxlar ücretli. Chimerada açmıyor bootloader kilidini.
Yazılım yüklemesi başarılı bir şekilde gerçekleşti hocam.Fakat ımeı repair yapmam gerekiyor.Yazılım yüklemesi yapacaktınız? Bootloader kilidi ile ilgisi yok. SD Kart ile yazılımı yükleyin.
Yazılım yüklemesi başarılı bir şekilde gerçekleşti hocam.Fakat ımeı repair yapmam gerekiyor.
Chimera da var ama hata veriyor güvenlik hatası.Güvenlik yaması 1 eylül 2018 hocamBu sürümde IMEI Repair yapılır. Ayarlardan güvenlik güncellemesine bakın ne yazıyor? Chimera Tool veya SigmaKey Box yapması lazım.
Chimera da var ama hata veriyor güvenlik hatası.Güvenlik yaması 1 eylül 2018 hocam
Şimdi 8.0 dan 7.0 a düşürmeyi deneyeceğim bakalım inşallah olur.1 Eylül olmaz. Temmuz ve daha eski olmalı haziran mayıs gibi.
Arkadaşlar Hisuite programı üzerinden önceki sürüme dön dedim program kendi yükledi sürümü ve sonrasında chimeradan ımeı repair işlemini yapmayı başardım. Herkese teşekkür ederim işlem tamamlandı.Selamun Aleyküm arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? 7.0 için olanı gördüm ama 8.0 bulamadım