xberatx040404
Üye
ARKADAŞLAR BİR SÜRÜ REPAİR YAZILIM DENEDİM OLMADI BU ARALIK AYI GÜNCELEMESİ YEMİŞ BUNUN REPAİR Yazılımı varmı Not : Sd card yöntemiyle tek denedim eft ve eft pro kullanmadm
ustam hata veriyoreft pro ile yapabilirsiniz.
ustam hata veriyor
hocam umt nin süresi doldu bende edl repair firamware var bunu eft ile atma imaknım varmıDOWNLOAD
buradaki romu umt ile yükle ardından imei repair yap sonra sdcardla sendeki yazilimi at
hocam umt nin süresi doldu bende edl repair firamware var bunu eft ile atma imaknım varmı
VİP bölümde box olmadan sürüm düşürme işlemi anlatımı mevcutARKADAŞLAR BİR SÜRÜ REPAİR YAZILIM DENEDİM OLMADI BU ARALIK AYI GÜNCELEMESİ YEMİŞ BUNUN REPAİR Yazılımı varmı Not : Sd card yöntemiyle tek denedim eft ve eft pro kullanmadm
sadece modem yüklendiği zaman cihaz bir sonraki oto güncellemesi aldığıdı zaman bootlop oluyor bilginiz olsunustam kolay gelsin
umt varsa elinizde edl moda sadece modem dosyası yükleyip cihaza işlem yapabilirsiniz
ARKADAŞLAR BİR SÜRÜ REPAİR YAZILIM DENEDİM OLMADI BU ARALIK AYI GÜNCELEMESİ YEMİŞ BUNUN REPAİR Yazılımı varmı Not : Sd card yöntemiyle tek denedim eft ve eft pro kullanmadm
oluyor vipte paylaştık 200 cihaz yaptık belki hiç sorun yaşanmıyoraynen olmuyor..
oluyor vipte paylaştık 200 cihaz yaptık belki hiç sorun yaşanmıyor
ne yapmak gerek peki. telegram uygulamasını denedim oda olmadı vip için.
tmm olalım ne yapmak gerek. telegram uygulamasını kurdum kullanamadım.Vip Üye olmanız Gerekiyor
dosyalara Erişmeniz İçin.
tmm olalım ne yapmak gerek. telegram uygulamasını kurdum kullanamadım.
Özelden yazıyorumtmm olalım ne yapmak gerek. telegram uygulamasını kurdum kullanamadım.
Güncelleme aldığında kayıt gidermi ?