Arkadaşlar elimde huwai p8 lite 2017 modeli (PRA-LX1 8.0.0 367) C464 CİHAZ VAR YAZILIM YÜKLEME İLE İLGİLİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.....
Ustam halebtecten yazılımı indirdim chimera ve eft var nasıl yükleme yapacağımne Hatası Aliyorsunuz?
Ustam halebtecten yazılımı indirdim chimera ve eft var nasıl yükleme yapacağım
ustam sd karta attım dload dosyasını ama cihaz açılmadığı için yüklemeyi nerden yapacağımSd card İle Yükleyebilirsiniz İndirdiginiz Yazilim Android 9 ise
ustam sd karta attım dload dosyasını ama cihaz açılmadığı için yüklemeyi nerden yapacağım
Ustam dediklerinizi yapıyorum şöyle bi yazı çıkıyor...
Huawei Yazılım Yükleme bu konudaki işlemleri uygulayın dogru şekilde yükleme yapıyorsanız yazılım uyumsuzdurUstam dediklerinizi yapıyorum şöyle bi yazı çıkıyor...
fastboot oem get-product-model
fastboot getvar vendorcountry
fastboot oem get-build-number
fastboot oem device-info
Deniyorum tekrar ustamSd Cartını Exfat Olarak Biçimlendirdinizmi?
Huawei Yazılım Yükleme bu konudaki işlemleri uygulayın dogru şekilde yükleme yapıyorsanız yazılım uyumsuzdur
Cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma tuşuna basılı tutarak sağlam bir usb kablo ile pc'ye bağlayın.
Bilgisayarınızda CMD açın ve aşağıdaki kodları girip çıkan sonucu buraya yazın.
Kod:fastboot oem get-product-model fastboot getvar vendorcountry fastboot oem get-build-number fastboot oem device-info
Ustam indirdim dosyayı ama aynı hata gene ne yapmam lazım...
Testpoint Moduna Alman gerekiyor Cihazi Ekli dosyayı görüntüle 9986
ardından Unbrick Kısmından Yükleme Yapacaksın Eft pro ile
Üstteki gibi deneyin olacakUstam merhabalar yazılımı yükleyemiyorum indirdiğim dosyayı sd karrla denedim olmuyor bu hatayı veriyor
Ustam dediğiniz gibi yapacağım ama XML dosyası istiyor indirdiğim yazılımı gösteremiyorum bir yolu varmı acabaÜstteki gibi deneyin olacak