C crisdog Yeni Üye Üye Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Çevrimdışı 21 Nis 2021 #1 iphone x ekranım kırıldı ekran değiştireceğim fakat araştırdığımda OLED ekran olduğunu gördüm GX OLED İLE ZY OLED arasındaki farklar nelerdir
iphone x ekranım kırıldı ekran değiştireceğim fakat araştırdığımda OLED ekran olduğunu gördüm GX OLED İLE ZY OLED arasındaki farklar nelerdir
KASADY Süper Kullanıcı Genel Moderator Katılım 9 Ara 2019 Mesajlar 2,682 Tepkime puanı 10,040 Puanları 113 Yaş 20 Konum İstanbul Çevrimdışı 21 Nis 2021 #2 crisdog' Alıntı: iphone x ekranım kırıldı ekran değiştireceğim fakat araştırdığımda OLED ekran olduğunu gördüm GX OLED İLE ZY OLED arasındaki farklar nelerdir Genişletmek için tıkla ... görüntü kalitesi biraz düşük arasındaki tek fark bu. Büyük Harflerle Yazmak Yasaktır Hakaret Anlamına Gelir.
crisdog' Alıntı: iphone x ekranım kırıldı ekran değiştireceğim fakat araştırdığımda OLED ekran olduğunu gördüm GX OLED İLE ZY OLED arasındaki farklar nelerdir Genişletmek için tıkla ... görüntü kalitesi biraz düşük arasındaki tek fark bu. Büyük Harflerle Yazmak Yasaktır Hakaret Anlamına Gelir.