Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
bir üstündeki yorumdaki dosyayı denedin mieror verıyor yardım ede bılırmısınız
evet format kısmından start da verince eror download kısmından tiklayincada eror veriyor cihazda şuan bilgisayar da 1 dk ara ile dıdıd cihaz açılmıyorbir üstündeki yorumdaki dosyayı denedin mi
auth kısmına klasör içindeki auth dosyasını gösterevet format kısmından start da verince eror download kısmından tiklayincada eror veriyor cihazda şuan bilgisayar da 1 dk ara ile dıdıd cihaz açılmıyor
hangi kısımdan start vereyım formatmı dowlandmıauth kısmına klasör içindeki auth dosyasını göster
formattanhangi kısımdan start vereyım formatmı dowlandmı
yıne eror verdı anlamıyorum neden oluyorformattan
tableti kapalıyken bağlıyorsun değil miyıne eror verdı anlamıyorum neden oluyor
evettableti kapalıyken bağlıyorsun değil mi
sen format kısmını auto yap yazılım dosyasından dosyaları gösterip at sadece auth dosyasını ve da dosyasını küçük boyutlu klasörden gösterevet
zaten cıhaz acılmıyor hıc logoyada gelmiyor
da ve auth dosyalarını masa ustune yenı klasor acıp ıcıne attım ve denedım dedıklerınızı yaptım yıne hata verdısen format kısmını auto yap yazılım dosyasından dosyaları gösterip at sadece auth dosyasını ve da dosyasını küçük boyutlu klasörden göster
neden oluyor bu wındows 7 bılgısayar ı5 4gb ramda ve auth dosyalarını masa ustune yenı klasor acıp ıcıne attım ve denedım dedıklerınızı yaptım yıne hata verdı
hocamsen format kısmını auto yap yazılım dosyasından dosyaları gösterip at sadece auth dosyasını ve da dosyasını küçük boyutlu klasörden göster
hocam yardımcı olabılırmısınızsen format kısmını auto yap yazılım dosyasından dosyaları gösterip at sadece auth dosyasını ve da dosyasını küçük boyutlu klasörden göster