Merhaba gsm turkey üyeleri letv le x526 cihaza imei repair yapılması lazım snapdragon 652 işlemci cihazın gerekli bilgiler aşağıdaki fotoğrafta mevcut
Şimdiden yardımcı olan ustalarıma teşekkürler iyiforumlar
hayır ustam yok malesefElinizde UMT Dongle var mı?
hayır ustam yok malesef
diag port açılıyor rootsuz
ustam denedimişlem başarılı pass oldu cihazı yeniden başlatım değişen birşey yokO zaman WriteDual IMEI Repair programı ile bir deneyin.
ustam denedimişlem başarılı pass oldu cihazı yeniden başlatım değişen birşey yok
nedir ustamO zaman reset EFS yapmak lazım. Onun içinde 2 yöntem mevcut.
nedir ustam
ustam nasıl root yapabilirizUMT Dongle ile edl modda reset EFS yöntemi.
Diğeri de TWRP ve Root yapıp adb veya terminal üzerinden blokları silmek.
ustam nasıl root yapabiliriz
ustam bunun bootler kilidine nerden bakabilrizBootloader kilidi varsa onu kaldırıp root işlemi yapabilirsiniz.
ustam bunun bootler kilidine nerden bakabilriz
Buyrun ustamCihazı fastboot moda alın.
fastboot devices
fastboot oem device-info
Buyrun ustam
Hocam merhabalar. Bende bu cihaza imei repair yapmaya çalıştım. Rootlayıp blokları sildim imei sıfırlandıktan sonra yedek aldığım qcnyi editleyip geri yükledim imeiler gözüküyor bi sıkıntı yok ama şebeke gelmiyor. Ne yapmam lazım?Cihaz locked unlock yapmak için.
fastboot oem unlock
Veya
fastboot oem unlock-go
Xiaomi lerdeki gibi dene derim.Hocam merhabalar. Bende bu cihaza imei repair yapmaya çalıştım. Rootlayıp blokları sildim imei sıfırlandıktan sonra yedek aldığım qcnyi editleyip geri yükledim imeiler gözüküyor bi sıkıntı yok ama şebeke gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Blokları sildikten sonra yeniden başlatmadan imeiler gitmemişti yaparken o haldeyken yazsam olur mu emmc tool ileXiaomi lerdeki gibi dene derim.
Blockları sil
Write emmc tool ile numarayı yaz
Telefonu yeniden başlatmadan qfil ile qcn restore et
Evet olurBlokları sildikten sonra yeniden başlatmadan imeiler gitmemişti yaparken o haldeyken yazsam olur mu emmc tool ile