Çözüldü Samsung Galaxy A50 SM-A505FN Prenormal Sorunu

Ferik30

Yeni Üye
Üye
Arkadaşar cihaz a505FN modeli dalgınlığıma geldi cihaz prenormalken rom attım cihaz yemedi çöktü şuan sadece dowland mode giriyor ve hiç bir romu kabul etmıyor bunu nasıl tekrar ayağa kaldırabılırım

EDİT:
[Gizli içerik] Yazılımı Atın
Olmazsa A505F Modeline Ait U2 Yazılımı da Deneyebilirsiniz Yazılımları Uyuşuyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

enescanergndz

Aktif Üye
VIP Üye
Arkadaşar cihaz a505FN modeli dalgınlığıma geldi cihaz prenormalken rom attım cihaz yemedi çöktü şuan sadece dowland mode giriyor ve hiç bir romu kabul etmıyor bunu nasıl tekrar ayağa kaldırabılırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cihazın U Sürümü Nedir?
Download Mod Fotoğrafını Atar Mısınız

hanet07

Üye
Üye
hocam bendede s4 var prenormalde yazılım attım aranıyor a düşmedi sebebi nedir sizce ??

jacoup7272

Üye
Üye
bu tür olaylarda en güzel çözüm tabi çokmüş cihazlarda u sürümüne ve içindeki yazılımın ne olduğunu çğrenmek için cownload mode alıp chimera ile cihaz bilgisi al dedikten sonra hangi yazılım olduğu bellı oluyor ordan kopyala sammobılden ındır gitsin :)

hanet07

Üye
Üye
bu tür olaylarda en güzel çözüm tabi çokmüş cihazlarda u sürümüne ve içindeki yazılımın ne olduğunu çğrenmek için cownload mode alıp chimera ile cihaz bilgisi al dedikten sonra hangi yazılım olduğu bellı oluyor ordan kopyala sammobılden ındır gitsin :)
benim için söylüyorsanız hallettim hocam

yakuq

Yeni Üye
Üye
s.a ustad bendede bi adet a505fn var prenormal kaç tane yazılım denediysem olmadı frp off oem off(u) a505f de attım a505fn pu hepsini denedim kalkmadı ayağa rootlu yazılım yükledim sonrasında normal roma döneyim dedim sonuc bu yardımcı olabilirmisiniz?

Üst Alt