Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Elimizden Geldikce Herkese Yardımcı Oluyoruz Hocam Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz Sorununuzla İlgili Konu Acın Yardımcı OlalımKeşge bizede böyle yardımcı olsaydılar derim vallah
link ölmüşBUNU odin ile download modda flashla cihaz acılacak veriler silinmeden
burdan yazılımı indir z3x le yazılımdan sadece boot recovery sboot yüklelink ölmüş
tşkler deniyorumburdan yazılımı indir z3x le yazılımdan sadece boot recovery sboot yükle
dediğinizi yaptım samsung galaxy j2 siyah ekran da kaldı format attım yine açılmadıburdan yazılımı indir z3x le yazılımdan sadece boot recovery sboot yükle
komple yazılmı atınca açılır ama şebeke gidebilirdediğinizi yaptım samsung galaxy j2 siyah ekran da kaldı format attım yine açılmadı
komple atınca .pit hatası veriyor hangi yazılımı denemeyilimkomple yazılmı atınca açılır ama şebeke gidebilir
pit dosyasıkomple atınca .pit hatası veriyor hangi yazılımı denemeyilim
bağlantı dosyası silinmişpit dosyası
bağlantı dosyası silinmiş
Dosya uyumsuz olabilirdeniyorum tşkler
Mesaj Otomatik Birleştirildi:
Reading PIT file... error
bu hatayı alıyorum
Dosya uyumsuz olabilir
USB kablo dan olabilir
Pc portundan olabilir
J200HXXU0AQK2_J200HOJV0AQK1_J200HXXU0AQK1_HOME.tar.md5 bu flası odınle zx3 fark etmez pda dan temmedirArkadaşlar bende bi tane j200h var yazılım olan varsa yardımcı olabilirmi?
açıldı mı telefonkabloyu değiştirince kabul etti
evet açıldı tşkleraçıldı mı telefon