Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Şebeke mi yuvarlakselam arkadaşlar elimde Samsung J5 Pro Sm-J530F 8.1.0 U5 var Fix Drk Dosyası lazım elinde olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Kolay gelsin şimdiden
Evet hem şebeke yuvalarlak hemde yazılım attım recoveryde hatta veriyor açılmıyorŞebeke mi yuvarlak
Recovery'de ne hata veriyor bunun fix dosyası vardı bende bana da aynı cihazdan gelmiştiEvet hem şebeke yuvalarlak hemde yazılım attım recoveryde hatta veriyor açılmıyor
Recoveryde verilen hattaRecovery'de ne hata veriyor bunun fix dosyası vardı bende bana da aynı cihazdan gelmişti
Elimde s7edge u7 sürüm var oda aynıydı ona yükledim açıldı ama şebeke yuvarlakŞebeke mi yuvarlak
Combination denedinizmiElimde s7edge u7 sürüm var oda aynıydı ona yükledim açıldı ama şebeke yuvarlak
Evet usta denedim aynı acaba resmet Efs yapsam düzelir mi ama resmet efs butonu yok g925f te denesem problem olur mu ?Combination denedinizmi
EFT varmı elinizdeEvet usta denedim aynı acaba resmet Efs yapsam düzelir mi ama resmet efs butonu yok g925f te denesem problem olur mu ?
Yok ustamEFT varmı elinizde
enes özel mesaj atabilir misisn kardeşim ?Yok ustam
Bunu indirdim ama ama kopya oluşturarak indirdim yuklenmedi
Bunu indirdim ama ama kopya oluşturarak indirdim yuklenmedi
öyle yaptım usta sonuç yazarımYeniden alandır yapın ve kopya kısmını silin.
RAR şifreli.şifre nedırsonuç olumlu ama şebeke yuvarlak
ŞİFRE: [GSM Tech Master][GSM Developers]RAR şifreli.şifre nedır
Bu dosya elinde varsa paylaşabilir misin usta ben indiremiyorum url yanlış hatası veriyor