Yardım Samsung Galaxy J6 SM-J600F Tuş Kilidi Açıldıktan Sonra Ekran Gelmiyor

• Konbuyu başlatan Lycaena
  • Başlangıç tarihi
L

Lycaena

Misafir
Merhabalar,
J600F cihazım tuş kilitledikten sonra görüntü vermiyor daha, ses kısma ve power tuşu ile yeniden başlatıyorm ekran geliyor fakat ekranı kapattıktan sonra tekrar tuş kilidini açınca görüntü gelmiyor ekran siyah kalıyor ama arkada çalışmaya devam ediyor.
Bu problem neyden kaynaklanır?

adnanmirsad56

🅜🅘🅡🅢🅐🅓
Genel Moderator
Merhabalar,
J600F cihazım tuş kilitledikten sonra görüntü vermiyor daha, ses kısma ve power tuşu ile yeniden başlatıyorm ekran geliyor fakat ekranı kapattıktan sonra tekrar tuş kilidini açınca görüntü gelmiyor ekran siyah kalıyor ama arkada çalışmaya devam ediyor.
Cihaza daha önce Repair yapıldımı.
Root dan kaynaklı olabilir.
Yapılmadıysa cihaz yazılım bilgisi verin uygun yazılım verelim. Yükleyin düzelir

silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Merhabalar,
Ekran soketine baktınız mı?​

L

Lycaena

Misafir
Farklı ekran denedim olmadı, ekran soketinde enteresan birşey yok. Yazılım yüklemeyi denedim yine olamdı

Hsyn.2121

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Farklı ekran denedim olmadı, ekran soketinde enteresan birşey yok. Yazılım yüklemeyi denedim yine olamdı
Cihaz Rootluysa Farklı Bi Root Dosyası Yükelemyi denermisiniz Yükliyeceğiniz Root Dosyasını Cihazın Üzerindeki Yazılımnda yapaarsanız Daha Sağlıklı Olur

L

Lycaena

Misafir
yazılımsal olark çoğu şeyi denedim olmadı malesef
farklı çözümler varmıdır

Negative

#🆂🆄 ɴᴇɢᴀᴛɪᴠᴇ / ᴅᴇᴠᴇʟᴏᴘᴇʀ ᴏғ ► ᴛʀ ᴛᴏᴏʟꜱ ᴘʀᴏ
Genel Moderator
Cihazda genellikle twrp kurulunca bu hale geliyor.Combinasyon+4 Parça rom kurmayı deneyin.

Üst Alt