İmei patch certificate yapacaktım cihaz açıktı ama şebeke sıkınıtısı vardı başta son sürüm yazılım atılmış sonra ben bi kaç bişey denedikten sonra ekran açılıp kapanıyor
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Download modda resim atarmısınız?İmei patch certificate yapacaktım cihaz açıktı ama şebeke sıkınıtısı vardı başta son sürüm yazılım atılmış sonra ben bi kaç bişey denedikten sonra ekran açılıp kapanıyor
full 4 parçalı yazılım atın home csc seçmeyin csc seçip atın her şey silinir
yazilim yükleyin Yüklemeden sonra hard reset atin
hangi proğram ile yapmalıyım z3xbox yada odin ile denediğimde rar dosyasını görmüyor içinden sadece ap dosyasını yazabiliyorumyazilim yükleyin Yüklemeden sonra hard reset atin
Farketmiyor z3xile yükleyebilirsin ap/bl/cp/csc kısımları var z3x flash kısmında ordan secip yükleyeceksinhangi proğram ile yapmalıyım z3xbox yada odin ile denediğimde rar dosyasını görmüyor içinden sadece ap dosyasını yazabiliyorum
yaptım düzelmedi hocam halen samsung j6 yazısı gelip gidiyorFarketmiyor z3xile yükleyebilirsin ap/bl/cp/csc kısımları var z3x flash kısmında ordan secip yükleyeceksin
Z3x ile Sadece System Sboot Boot Recovery Yükelmeyi Deneyin
Üzgünüm bulamadım nereden yapacağım ?Z3x ile Sadece System Sboot Boot Recovery Yükelmeyi Deneyin
şuan da çözüldü dün aynı yazılımları attığımda tepki vermiyordu bugün şarjı bittiğinde tekrar yükledim ve garip bir şekilde bugün tepki verdi şimdi imei part certrificate atıp şebeke sorununu halletmeye çalışacağımSorun Cozuldumu ?
şuan da çözüldü dün aynı yazılımları attığımda tepki vermiyordu bugün şarjı bittiğinde tekrar yükledim ve garip bir şekilde bugün tepki verdi şimdi imei part certrificate atıp şebeke sorununu halletmeye çalışacağım