Beyler J710FN için sammobil de 8 sürümü yok ama J710F için var, cihaz çift simli ama tek sim olsa da olur, yazılım uyar mı? Daha önce deneyen oldu mu?
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
bu yazılımı dene fn için 8.1Beyler J710FN için sammobil de 8 sürümü yok ama J710F için var, cihaz çift simli ama tek sim olsa da olur, yazılım uyar mı? Daha önce deneyen oldu mu?
Repair yapacağım ama... Binary kaç sürümü bu? Repair olabilen yazılım mı ? Z3X cihazım var kredili.bu yazılımı dene fn için 8.1
u5 2019 ocakRepair yapacağım ama... Binary kaç sürümü bu? Repair olabilen yazılım mı ? Z3X cihazım var kredili.
U5 için mroot var mı test ettiğiniz ? Repair oluyor değil mi? Durduk yere sürüm yükseltmeyelim.u5 2019 ocak
buradan u5 7.0 indirip deneyebilirsinYükleme başarılı fakat baseband gitti, cihazı da U5 yaptık iyi mi...
Root - Samsung Galaxy J7 2016 SM-J710F 8.1.0 U5 MrootBaseband düzelttim, patch yapıcam, android 8 için U5 mroot var mı?
Cihaz FN modeli, verdiğiniz dosya ile root yaptım, imeiler ok fakat patch yaptıktan sonra şebeke gelmedi, imei status ng gösteriyor.Root - Samsung Galaxy J7 2016 SM-J710F 8.1.0 U5 Mroot
Cihaz J710F Mi Download Alıp Resim Atın Yanlışlık Olmasın
7.0 u5 düşürp deneyebilrsinizCihaz FN modeli, verdiğiniz dosya ile root yaptım, imeiler ok fakat patch yaptıktan sonra şebeke gelmedi, imei status ng gösteriyor.
cihaz 7 idi zaten, müşteri 8 istiyor.7.0 u5 düşürp deneyebilrsiniz
Hangi Boxla İşlem Yapıyorsunuz Hocamcihaz 7 idi zaten, müşteri 8 istiyor.
Başka bi root dosyası ile işlem ok, işine yarayan olursa link aşağıda. Bu arada Z3X kullanıyorum.Hangi Boxla İşlem Yapıyorsunuz Hocam
box olarak ne varbenim cihazım J710FN android 8.1 imei ile ilgili sıkıntım var imei yok imeini tamir etmek istedim program telefon bilgisi okunuyor kadar geliyor okuyamadı hatası veriyor imeini tamir edemedim cihazın sürümünü illa android 7.0mı düşürmeliyim düşürmeden olur mu olmaz ise android 7.0 stock rom link verir misiniz u6 binary
samsung tool pro z3x telefoncu bi abiden aldım ama cracklibox olarak ne var
c***k iş görmez o yüzden hata veriyor zatensamsung tool pro z3x telefoncu bi abiden aldım ama crackli