Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Cihazın Sürümü Kac Hocam ŞuanCihaz Şebeke almasına rağmen arama yapmıyor ve almıyor. Status: OK. Yeni yazılım denendi ama sonuç aynı sizce problem ne olabilir?
8.0 Yükleyip TWRP Magısk Yöntemiyle Rootlayı Chimera Patch Yapın HocamCihaz sürümü 7.0 usta
Yükleyip denedim maalesef olmadi. Turk telekom yazısı geliyor fakat arama vs yapmıyor. Donanımsal olabilir mi acaba?8.0 Yükleyip TWRP Magısk Yöntemiyle Rootlayı Chimera Patch Yapın Hocam
Give me screen *#0011#Cihaz Şebeke almasına rağmen arama yapmıyor ve almıyor. Status: OK. Yeni yazılım denendi ama sonuç aynı sizce problem ne olabilir?
seriyi değiştirmek derken kardeşimS.a ustalarım cihaza verdiğim romu yükleyin seriyi değiştirip patch yapın işlem ok.
buyurun[Gizli içerik]
görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
bide patch işlemini hangi box ile yapmamı istersin z3x & chimera var genellikle chimeranın 2. seçeneği ile yapıyorumS.a ustalarım cihaza verdiğim romu yükleyin seriyi değiştirip patch yapın işlem ok.
buyurun[Gizli içerik]
imei repair işlemi ülkemizde yasal olmayan bir iştir kesinlikle gsmturkey ailesi yapılan işlemlerden sorumlu değildir!!!seriyi değiştirmek derken kardeşim
Haberim var yasal olmadığını yine de bilgilendirme için teşekkür ederimimei repair işlemi ülkemizde yasal olmayan bir iştir kesinlikle gsmturkey ailesi yapılan işlemlerden sorumlu değildir!!!
(imei numaralarını) kastettim.
z3x eski sistem ilk olanlabide patch işlemini hangi box ile yapmamı istersin z3x & chimera var genellikle chimeranın 2. seçeneği ile yapıyorum
tamamdır deneyip geri dönüş sağlayacağım teşekkür ederim ilginiz içinz3x eski sistem ilk olanla
@athenslayer kardeşim yazılımı indirip yüklemeye çalıştım "secure check fail : (pit)" hatası alıyorum benim telefon onx modeli olduğu için galiba var mı yapabileceğin bir şeyS.a ustalarım cihaza verdiğim romu yükleyin seriyi değiştirip patch yapın işlem ok.
buyurun[Gizli içerik]
@athenslayer kardeşim yazılımı indirip yüklemeye çalıştım "secure check fail : (pit)" hatası alıyorum benim telefon onx modeli olduğu için galiba var mı yapabileceğin birTabi hemen ayarlıyorum dosyaGizli İçerikbuyrun burda
hata resmi atarsanız yardımcı olurum@athenslayer Ustam müsaitsen bakar mısın, z3xten dediklerini yapmaya çalıştığımda modem hatası alıyorum nasıl çözebilirim