V VIZITORS Yeni Üye Üye Katılım 30 Eki 2019 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Çevrimdışı 24 Ocak 2020 #1 Kolay gelsın ustalarım j730g u6 cihaz custom binary frp hatası ile geldi 3 farklı yazılım denedım cihaz acılıyor j7 proda sureklı reset atıyor neyden yapar sizce bu
Kolay gelsın ustalarım j730g u6 cihaz custom binary frp hatası ile geldi 3 farklı yazılım denedım cihaz acılıyor j7 proda sureklı reset atıyor neyden yapar sizce bu
KASADY Süper Kullanıcı VIP Üye Katılım 9 Ara 2019 Mesajlar 2,668 Tepkime puanı 10,028 Puanları 113 Yaş 20 Konum İstanbul Çevrimdışı 24 Ocak 2020 #2 VIZITORS' Alıntı: Kolay gelsın ustalarım j730g u6 cihaz custom binary frp hatası ile geldi 3 farklı yazılım denedım cihaz acılıyor j7 proda sureklı reset atıyor neyden yapar sizce bu Genişletmek için tıkla ... Donanımsal olarabilir hard reset Atip denedinizmi Konu Acarken Forum Kurallarına Uyun
VIZITORS' Alıntı: Kolay gelsın ustalarım j730g u6 cihaz custom binary frp hatası ile geldi 3 farklı yazılım denedım cihaz acılıyor j7 proda sureklı reset atıyor neyden yapar sizce bu Genişletmek için tıkla ... Donanımsal olarabilir hard reset Atip denedinizmi Konu Acarken Forum Kurallarına Uyun
V VIZITORS Yeni Üye Üye Katılım 30 Eki 2019 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Çevrimdışı 24 Ocak 2020 #3 hard reset atıp denedım
enescanergndz Aktif Üye VIP Üye Katılım 20 Eki 2018 Mesajlar 2,352 Tepkime puanı 14,741 Puanları 113 Çevrimdışı 24 Ocak 2020 #4 VIZITORS' Alıntı: Kolay gelsın ustalarım j730g u6 cihaz custom binary frp hatası ile geldi 3 farklı yazılım denedım cihaz acılıyor j7 proda sureklı reset atıyor neyden yapar sizce bu Genişletmek için tıkla ... Chimera üzerinden cihazın seri numarasını yazın ve yazılım aratın Cihaza uygun yazılımı bulacaktır onu indirip atın
VIZITORS' Alıntı: Kolay gelsın ustalarım j730g u6 cihaz custom binary frp hatası ile geldi 3 farklı yazılım denedım cihaz acılıyor j7 proda sureklı reset atıyor neyden yapar sizce bu Genişletmek için tıkla ... Chimera üzerinden cihazın seri numarasını yazın ve yazılım aratın Cihaza uygun yazılımı bulacaktır onu indirip atın
V VIZITORS Yeni Üye Üye Katılım 30 Eki 2019 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Çevrimdışı 25 Ocak 2020 #5 enescanergndz' Alıntı: Chimera üzerinden cihazın seri numarasını yazın ve yazılım aratın Cihaza uygun yazılımı bulacaktır onu indirip atın Genişletmek için tıkla ... usta onuda denedım olumsuz combinatıon attım suanda sadece j7 proda kalıyor
enescanergndz' Alıntı: Chimera üzerinden cihazın seri numarasını yazın ve yazılım aratın Cihaza uygun yazılımı bulacaktır onu indirip atın Genişletmek için tıkla ... usta onuda denedım olumsuz combinatıon attım suanda sadece j7 proda kalıyor
V VIZITORS Yeni Üye Üye Katılım 30 Eki 2019 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Çevrimdışı 25 Ocak 2020 #6 ustam chımera tool dan yazınca seri nuamrasını firmware bilgisi indirelemıyor diyor
adnanmirsad56 🅜🅘🅡🅢🅐🅓 Genel Moderator Katılım 21 Haz 2018 Mesajlar 11,625 Tepkime puanı 28,000 Puanları 113 Çevrimdışı 25 Ocak 2020 #7 Hangi yazılım bilgisini veriyor verin belki buluruz VIZITORS' Alıntı: ustam chımera tool dan yazınca seri nuamrasını firmware bilgisi indirelemıyor diyor Genişletmek için tıkla ...
Hangi yazılım bilgisini veriyor verin belki buluruz VIZITORS' Alıntı: ustam chımera tool dan yazınca seri nuamrasını firmware bilgisi indirelemıyor diyor Genişletmek için tıkla ...