dün geldi bana şuan olmuyor bidaki güncellemeyi beklicez.Selam arkdaşlar. Aranızda G935F u7 8.0 modele repair işlemi yapan varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Bende de u6 var. Z3x octo yapmıyor. Bugün chimera ile deneyeceğimSelam arkdaşlar. Aranızda G935F u7 8.0 modele repair işlemi yapan varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Root varsa serdar hocam deneyebilirm root yok ama eft var u 7 yazılmda var eft uzerınden rootlasam olurmıU7 Chimera Tool ile denemek lazım.
Magisk yapsanız daha sağlıklı olur benceRoot varsa serdar hocam deneyebilirm root yok ama eft var u 7 yazılmda var eft uzerınden rootlasam olurmı
onu bilmiyorum eft rootlayıp magısk apkmı kuracagım ?Magisk yapsanız daha sağlıklı olur bence
*Cihaza magisk apk kurunonu bilmiyorum eft rootlayıp magısk apkmı kuracagım ?
twrp-3.2.3-0-hero2lte.img.tarSelam arkdaşlar. Aranızda G935F u7 8.0 modele repair işlemi yapan varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.
yüklediginiz rootla ilgisi olabilir.g935f s7 sürümü var repair yaptım ama şebeke gelmiyor chimeradan bilgisi olan var mı
yazilim yükleyin yazilimin icindeki boot dosyasını atin patchleyıp upload edeyimg935f s7 sürümü var repair yaptım ama şebeke gelmiyor chimeradan bilgisi olan var mı
paylaşabileceğiniz bi root dosyası var mı ustamyüklediginiz rootla ilgisi olabilir.
boot.img.lz4 dosyasını indir - downloadyazilim yükleyin yazilimin icindeki boot dosyasını atin patchleyıp upload edeyim
yükledim ustam teşekkkür ederimyazilim yükleyin yazilimin icindeki boot dosyasını atin patchleyıp upload edeyim
hallettinizmi patchleyimmi?yükledim ustam teşekkkür ederim
yok ustam sizi bekliyorumhallettinizmi patchleyimmi?
İndir boot img taryok ustam sizi bekliyorum
deniyorum ustam hemen emeğinize sağlık
ustam hata veriyor ama