Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Usta bisey soeucam bu modem dosyasini s7 8.0 da grcerli oluyormu yoksa sadece 7.0 icin mi hat su anda cekmiyorda modems bozuk
Cihazim yurt disi ve kacak kayit yaptirirsam android modems gerekli yani hat ceksin diye bu s7 7.0 icin hat icin mi yok 8.0 icin mi cunku 8.0 daha turkiyeye gelmemis modem olsa telefonu 8.0 yapicam sizden alip
IMEI numarasını ve seri numarasını değiştirmek ülkemizde yasal bir suçtur. IMEI tamiri onarımı yasaldır. Yazdıklarınızı dikkatli seçerek mesaj yazınız.Yurt disi telefonu passaport ile kayit ettirince sebeke 2 gunde acildiktan sonra root falan atilmasi gerekir mi bide telefonu formatlarsam imei dusermi
Cihazın download Mode görüntüsünü atın bakalımBen de s7 var telefonu fabrika ayarlarına cevirdim ve 1saat açılma ekranında kaldı. Sonra arkadaşıma götürdü. Room attı ama şebeke var agda kayıtlı deil diyor. Sertifika uçmuş imei nin filan diyor hala şebeke bar agda kayıtlı deil ,diyor yardım lütfen
Mesaj Otomatik Birleştirildi:
Ne yapmam lazım anroid sürümünü düşürmek gerek ondan sonra şebeke dosyasi yüklicem dedi ama anroid sürümünü 8 . 6ya nasıl düşürucem
Cihazın download Mode görüntüsünü atın bakalım
bu cihazı android 6'ya düşüremezsiniz çünkü binaryisi yükselmiş buna uygun yazılım sadece android 8.0Ekli dosyayı görüntüle 11782Ekli dosyayı görüntüle 11782
Abicim çok acil
Abicim şebeke dosyasi yükledim hata veriyor ne yapmam lazımbu cihazı android 6'ya düşüremezsiniz çünkü binaryisi yükselmiş buna uygun yazılım sadece android 8.0
Ben teli fabrika ayarlarına aldım şebekesi var Ağda kayıtlı değil diyor fabrikaya almadan önce Ağda kayıtlı falan demiyordu normal araya biliyordu Sonra arkadaşım şebeke dosyası atmaya çalıştı ama hata verdi. Gözümü uzun kısa herhangi bir şekilde anlatırsanız çok sevinirimAbicim şebeke dosyasi yükledim hata veriyor ne yapmam lazım
Cihaza tekrar patch yapılması gerekiyor.Abicim şebeke dosyasi yükledim hata veriyor ne yapmam lazım
Ben teli fabrika ayarlarına aldım şebekesi var Ağda kayıtlı değil diyor fabrikaya almadan önce Ağda kayıtlı falan demiyordu normal araya biliyordu Sonra arkadaşım şebeke dosyası atmaya çalıştı ama hata verdi. Gözümü uzun kısa herhangi bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim
onu yapınca oluyormuCihaza tekrar patch yapılması gerekiyor.
Hata veriyor abionu yapınca oluyormu
Hata veriyoronu yapınca oluyormu
Hata veriyor abi
Ne yapmam patch yapınca
Cihaza tekrar patch yapılması gerekiyor.
Ne ile yapmaya çalışıyorsunuzAbicim hata veriyor hep .
Ne ile yapmaya çalışıyorsunuz
Z3x box programı ile abicimNe ile yapmaya çalışıyorsunuz
Sammobile
Z3x box programı ile abicim
Room sammobile ama patch i z3x vox programı ileSammobile
Cevap gelmeyecekse 160 tl vericem telefoncuya nolur yardımSammobile
Room u sammobile ama
Room sammobile ama patch i z3x vox programı ile
Gerçekten yardımınıza ihtiyaciim var.telefonsuz kaldım herkes arıyor beni ama şebeke VAR agda kayıtlı deil diyor
160tl etmez telefoncular istese istese en fazla 80tl isterlerCevap gelmeyecekse 160 tl vericem telefoncuya nolur yardım