*#0011# yapıp ımeı status durumuna bakın NG mi yazıyorSelam arkadaşlar samsung g930t 8.0 yurtdışı cihazı şebeke alamıyorum yardımcı olurmusunuz kayıtlı....
Final imei certi pass yazıyor*#0011# yapıp ımeı status durumuna bakın NG mi yazıyor
Ayarlar Telefon hakkından kısmından anabant durumuna bakınFinal imei certi pass yazıyor
G930TUVSACSG1 USTAMAyarlar Telefon hakkından kısmından anabant durumuna bakın
Yuvarlak değil acil arama yapıyor ustam.....şebeke simgesi yuvarlak olarak mı görünüyor eger normal simge varsa acil arama yapıyor mu
İndirip deneyeceğim ustam çok sağol....orj g930t yazılımı denermisin burda
Ustam denedim yazılımı hata veriyor....orj g930t yazılımı denermisin burda
Ustam denedim yazılımı hata veriyor....
Elimde g930f u7 8.0 var imei status ng den çıkmıyor farklı program denedim farklı root denedim sonuç alamadım sürümünü de düşüremedim nası olacak ?Cihazın download mod ve recovery mod ekran görüntüsünü konuya atın bakalım.
Yazılımı Değiştirin Güvenliği Daha Düşük yazılımlar Yükeleyip DeneyinElimde g930f u7 8.0 var imei status ng den çıkmıyor farklı program denedim farklı root denedim sonuç alamadım sürümünü de düşüremedim nası olacak ?
değitirdem 4 tane farklı yazılım denedimYazılımı Değiştirin Güvenliği Daha Düşük yazılımlar Yükeleyip Deneyin
cert yuklemeyi denedinmi kardesUstam denedim yazılımı hata veriyor....
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse varmı.....Selam arkadaşlar samsung g930t 8.0 yurtdışı cihazı şebeke alamıyorum yardımcı olurmusunuz kayıtlı....
O modele destek yok. Sadece Server ile olurArkadaşlar yardımcı olacak kimse varmı.....
var bendeO modele destek yok. Sadece Server ile olur
Ustam yardımcı olurmusun bi zahmet ....var bende
Server ile derken üstadım yardımcı olurmusun...O modele destek yok. Sadece Server ile olur