Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
G955F U6 Android 9 ROOT (G955FXXS6DSK8 )File By (Support.HalabTech.Com).zipiyi günler G955F U6 Android 9 MAGİSK root dosyası elinizde varsa paylaşabilir misiniz ? teşekkür ederim
bu dosya ile root yapıp sorunsuz bir şekilde patch yaptığım halde imei status ok olmuyor yardımcı olacak ustam varmıdır.
cihazi kapat sim kartı takılı olmasın ac 1 dk bekle sonra sim kartını tak denebu dosya ile root yapıp sorunsuz bir şekilde patch yaptığım halde imei status ok olmuyor yardımcı olacak ustam varmıdır.
slm ustamcihazi kapat sim kartı takılı olmasın ac 1 dk bekle sonra sim kartını tak dene
Tekrar patch yap deneslm ustam
senin dediğin gibi defalrca yaptım şebeke gelmedi
yardımlarını bekliyorum
HER YOLU DENEDİM YİNE GELMEDİ USTAMTekrar patch yap dene
Farklı Bir Yazılım Yükeleyip Denedinizmi HocamHER YOLU DENEDİM YİNE GELMEDİ USTAM
SAYGILAR
Bu G955FXXU6DSK9_OXM6DSK9 Dosya yükleyip Sonra verdiğim Root dosyasını yükle şebeke okbu dosya ile root yapıp sorunsuz bir şekilde patch yaptığım halde imei status ok olmuyor yardımcı olacak ustam varmıdır.
teşekkürler bro olduBu G955FXXU6DSK9_OXM6DSK9 Dosya yükleyip Sonra verdiğim Root dosyasını yükle şebeke ok
teşekkürler bro oldu