S9+ yurtdisi kayitli yeni cikan android 10 beta turkiye surumunu yukledim.Fakat 4.5g calismiyor
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
9da da calismiyorduAndroid 10 da tam stabil değil. 9a çekip tekrar yapın
Hat yeni ve 4.5 g servisi tarafimca acildiBazen cihazlarda 4G-4.5G yi bulamayınca cihazda sorun var diye düşünüyordum fakat kendi hattımı takınca 4G-4.5G geliyor. Hat eski veya 4.5G servisi kullanıcı tarafından açılmamışsa bundan da kaynaklanabilir. Bu durum değil dimi?
En sağlam 9 da çalışır. Farklı hatta da aynı hata varsa donanımsaldır9da da calismiyordu
9 da denedim aga turkiye csc kullaniyom ondan midirEn sağlam 9 da çalışır. Farklı hatta da aynı hata varsa donanımsaldır
S9+ yurtdisi kayitli yeni cikan android 10 beta turkiye surumunu yukledim.Fakat 4.5g calismiyor
Hat 4.5 uyumlu Turkcell oradan da volte acikCihazın tam modeli nedir? Arama yerinden *#1234# yapıp çıkan resmi atın bakalım. Veya ayarlar telefon hakkında yazılım bilgisi kısmında yazar.
Hat 4.5 uyumlu Turkcell oradan da volte acik