arkadaşlar elimde g965f u7 cihaza işlem yaparken önce teksim oldu sonra bidaha çif sime çeviremedim eft dongle reset efs yaptım cihaz açılmadı şimdi efs yükledim açıldı ama imei bilinmeyen diyor bi el atalım ustalar
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
arkadaşlar elimde g965f u7 cihaza işlem yaparken önce teksim oldu sonra bidaha çif sime çeviremedim eft dongle reset efs yaptım cihaz açılmadı şimdi efs yükledim açıldı ama imei bilinmeyen diyor bi el atalım ustalar
Combinaiton+Frımware Denedinşzmi Hocamusmam malesef olmuyor öylede denendi ama
hocam combi atınca imei geliyor ama rom atınca anaband bilinmeyen ve imei bilinmiyor yazıyor 5 ayrı rom attım aynıCombinaiton+Frımware Denedinşzmi Hocam
CSC Yerine Home CSC Atınhocam combi atınca imei geliyor ama rom atınca anaband bilinmeyen ve imei bilinmiyor yazıyor 5 ayrı rom attım aynı
hocam CSC Yerine Home CSC Atın bunda sonuç aynı bunda Yada Z3x İle Sadece sboot Boot Recovery Sytem Atın açılmadı cihazCSC Yerine Home CSC Atın
Yada Z3x İle Sadece sboot Boot Recovery Sytem Atın
hocam CSC Yerine Home CSC Atın bunda sonuç aynı bunda Yada Z3x İle Sadece sboot Boot Recovery Sytem Atın açılmadı cihaz
stock rom sonrası elle sıfırlayınız imei 0 a düşmez ise EFTPRO ile "RESTORE ORIGINAL IMEI" telefon rootlu olacak. bu sekilde duzelir.arkadaşlar elimde g965f u7 cihaza işlem yaparken önce teksim oldu sonra bidaha çif sime çeviremedim eft dongle reset efs yaptım cihaz açılmadı şimdi efs yükledim açıldı ama imei bilinmeyen diyor bi el atalım ustalar
Bunlar benim bildiğim twrp ile yüklenen yazılımlar ile çift hat oluyoryaptım hocam yine aynı
stock rom sonrası elle sıfırlayınız imei 0 a düşmez ise EFTPRO ile "RESTORE ORIGINAL IMEI" telefon rootlu olacak. bu sekilde duzelir.
hocam eft pro yok normal eft var onlada denedim olmuyorstock rom sonrası elle sıfırlayınız imei 0 a düşmez ise EFTPRO ile "RESTORE ORIGINAL IMEI" telefon rootlu olacak. bu sekilde duzelir.
eft eftpro ikisi aynı dongle ile çalışır birde u serisine göre en son yazılımı deneyinhocam eft pro yok normal eft var onlada denedim olmuyor