Bilgi Samsung Galaxy Exhibit SGH-T599N IMEI Repair

ysfzyemr

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Katılım
4 Eki 2018
Mesajlar
1,415
Tepkime puanı
1,688
Puanları
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
Çevrimdışı
Merhaba arkadaşlar, sizlere samsung sgh-t599n modeline ait repair işlemini göstereceğim. İlgili model eski olup forumda daha önce konu açılmamış olduğu için bilgi maksatlı anlatım yapacağım. Bu işlem için z3x box gerekmektedir ve genelde cep telefonu tamiri yapan yerlerde mevcuttur.

Öncelikle aşağıda linkte vermiş oluğum Vroot programımızı pc ye indirip kuruyoruz. Cihazımızda usb hata ayıklama modunu açtıktan sonra Vroot programımızı açıp işlem için gerekli ilerleme adımlarını gerçekleştirdikten sonra cihazımız rootlanmış olarak açılcaktır.

Z3x Samsung Tool PRO programımız açıp modeli seçtikten sonra repair kutucuğunu doldurup işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Cihazımıza ait repair işlemleri bu kadardır. (Sim kart taktığımız zaman sim kilidi şifresi ister ise octoplus samsug programımız dan unlocked yapıp vermiş olduğu kodu cihaza girdiğimiz takdirde cihaz unlock işlemi de bitmiş olacaktır.) Herkese iyi çalışmalar dilerim..

T599N Root.PNG

T599N Repair.PNG


Vroot


Lütfen konu altına yorum yaparken Teşekkürler, Elinize sağlık, süper, sağol, helal olsun gibi kelimeler yazıp konuları kirletmeyelim. Herkes aradığını bu mesajlar yüzünden bulamıyor. Altta beğen butonuna basmanız yeterlidir. Konu ile ilgili sorununuzu veya çözümünüz varsa yorum yapın. Konu ile alakasız cevaplar silinecektir.

 
Geri
Üst Alt