sony xperia Xperia XZ F8331 imeil repair bu model için imeil repair yapılabilirmi bilgisi olan arkdaşları cevaplarını beklerim ??
Biıdiyim kadarıyla sony modeleri için bi Dongle olması lazım repiar islemleei icinSigmada cihmerada vs destek göremedim malesef
Hocam söylediğiniz box'ı çok araştırdım ama hiç bir veri vs bişey bulamadım yani eminmisiniz elimde 10 a yakın sony var onları yapmam gerektgt dongle yapıyor.
TGT Dongle yapdığına dair herhangi bir bilgi yok Sigma bazı modelleri yapıyorHocam söylediğiniz box'ı çok araştırdım ama hiç bir veri vs bişey bulamadım yani eminmisiniz elimde 10 a yakın sony var onları yapmam gerek
karışıklık oldu easy dongle yapıyor ondada z5 henuz yok kusura bakmayınHocam söylediğiniz box'ı çok araştırdım ama hiç bir veri vs bişey bulamadım yani eminmisiniz elimde 10 a yakın sony var onları yapmam gerek
Ben söylediğiniz box'ın ana sayfasına baktım sonyler için imei onar seçeneğini göremedimkarışıklık oldu easy dongle yapıyor ondada z5 henuz yok kusura bakmayın
ne yazdım z5 henüz eklememiş dedim degilmi?Ben söylediğiniz box'ın ana sayfasına baktım sonyler için imei onar seçeneğini göremedim