seyfiali38
Üye
Stock Rom - Türkcell T 50 Stock Rom ve Unbrick Yöntemifakat ne download moduna geçiyor nede pc görüyor sadece şarjda logo gelip gidiyor bu şekilde nasıl room atabilirimki yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
çıkarabilirim ama o şekilde nasıl olduğunu bilmiyorum desemBataryayı çıkartabilirseniz çıkartıp moda almayı deneyin
çıkarabilirim ama o şekilde nasıl olduğunu bilmiyorum desem
teşekkür ederim denyirum hemenStock Rom - Türkcell T 50 Stock Rom ve Unbrick Yöntemi
Burada yöntemi mevcut bunu deneyin ilk olarak
sorun cihazı şarjdan çıkardıktan sonra hiçbir şekilde açılmaması ama şarjdeyken turkcell logusu geliyor gidiyor şarjdan çıkarınca ne download nede hard reset moduna geçiyor ses yokBataryayı çıkarıp tekrar takın Cihazı kapatın 10 saniye bekleyin
sonra ses kısma ve power ile cihazı açın logo gelince power tuşundan elinizi çekin ses kısmaya basmaya devam edin.
Sonra bu konudaki işlemleri yapın Türkcell T 50 Stock Rom ve Unbrick Yöntemi
Çok büyük ihtimalle batarya sorunu donanımdan anlayan ustalar yazacaktırsorun cihazı şarjdan çıkardıktan sonra hiçbir şekilde açılmaması ama şarjdeyken turkcell logusu geliyor gidiyor şarjdan çıkarınca ne download nede hard reset moduna geçiyor ses yok
eyvallah teşekkür ederim burada yeniyim çözüm bulma umudu ile yazdım inşallah sorunum çözülürÇok büyük ihtimalle batarya sorunu donanımdan anlayan ustalar yazacaktır