AURA Üye Üye Katılım 2 May 2019 Mesajlar 71 Tepkime puanı 27 Puanları 18 Çevrimdışı 2 Ara 2019 #1 Selamın aleyküm herkese yeni almış olduğum UMT'm i aldım bi tamir yaptım eve geldim biraz kurcalayayım dedim geldim yükledim bu hatayı alıyorum nedenini bilen varmı Ekli dosyalar umt.png 9.5 KB Görüntüleme: 62
Selamın aleyküm herkese yeni almış olduğum UMT'm i aldım bi tamir yaptım eve geldim biraz kurcalayayım dedim geldim yükledim bu hatayı alıyorum nedenini bilen varmı
AURA Üye Üye Katılım 2 May 2019 Mesajlar 71 Tepkime puanı 27 Puanları 18 Çevrimdışı 2 Ara 2019 #2 up yapmak yasak mı değil mi konu alta düştü de
K kralgsm Misafir Çevrimdışı 2 Ara 2019 #3 aynı gün içinde 3 defadan fazla uptade yapılamaz beklemek gerekiyor
AURA Üye Üye Katılım 2 May 2019 Mesajlar 71 Tepkime puanı 27 Puanları 18 Çevrimdışı 2 Ara 2019 #4 kralgsm' Alıntı: aynı gün içinde 3 defadan fazla uptade yapılamaz beklemek gerekiyor Genişletmek için tıkla ... yani şimdi 48 saat umt yi kullanamayacakmıyım ve günlük sınırı mı var bunu açmanın
kralgsm' Alıntı: aynı gün içinde 3 defadan fazla uptade yapılamaz beklemek gerekiyor Genişletmek için tıkla ... yani şimdi 48 saat umt yi kullanamayacakmıyım ve günlük sınırı mı var bunu açmanın
K kralgsm Misafir Çevrimdışı 2 Ara 2019 #5 AURA' Alıntı: yani şimdi 48 saat umt yi kullanamayacakmıyım ve günlük sınırı mı var bunu açmanın Genişletmek için tıkla ... update 3 defadan fazla yapamazsın diyor 48 sat sonra kullanabileceksin günlük sınır değil update sorun olmuş sende reselinle görüş
AURA' Alıntı: yani şimdi 48 saat umt yi kullanamayacakmıyım ve günlük sınırı mı var bunu açmanın Genişletmek için tıkla ... update 3 defadan fazla yapamazsın diyor 48 sat sonra kullanabileceksin günlük sınır değil update sorun olmuş sende reselinle görüş
AURA Üye Üye Katılım 2 May 2019 Mesajlar 71 Tepkime puanı 27 Puanları 18 Çevrimdışı 2 Ara 2019 #6 kralgsm' Alıntı: update 3 defadan fazla yapamazsın diyor 48 sat sonra kullanabileceksin günlük sınır değil update sorun olmuş sende reselinle görüş Genişletmek için tıkla ... konuştum 48 saat sonra aktifleşecek dedi teşekkürler
kralgsm' Alıntı: update 3 defadan fazla yapamazsın diyor 48 sat sonra kullanabileceksin günlük sınır değil update sorun olmuş sende reselinle görüş Genişletmek için tıkla ... konuştum 48 saat sonra aktifleşecek dedi teşekkürler
adnanmirsad56 🅜🅘🅡🅢🅐🅓 Genel Moderator Katılım 21 Haz 2018 Mesajlar 11,625 Tepkime puanı 28,001 Puanları 113 Çevrimdışı 3 Ara 2019 #7 Saçma. Bu da yeni çıkmış heralde
AURA Üye Üye Katılım 2 May 2019 Mesajlar 71 Tepkime puanı 27 Puanları 18 Çevrimdışı 3 Ara 2019 #8 adnanmirsad56' Alıntı: Saçma. Bu da yeni çıkmış heralde Genişletmek için tıkla ... anlamadığım GSM 5.4 ü açınca da kısıtlama getirmiyor
adnanmirsad56' Alıntı: Saçma. Bu da yeni çıkmış heralde Genişletmek için tıkla ... anlamadığım GSM 5.4 ü açınca da kısıtlama getirmiyor
adnanmirsad56 🅜🅘🅡🅢🅐🅓 Genel Moderator Katılım 21 Haz 2018 Mesajlar 11,625 Tepkime puanı 28,001 Puanları 113 Çevrimdışı 3 Ara 2019 #9 AURA' Alıntı: anlamadığım GSM 5.4 ü açınca da kısıtlama getirmiyor Genişletmek için tıkla ... Sadece qcfire için geçerli olabilir
AURA' Alıntı: anlamadığım GSM 5.4 ü açınca da kısıtlama getirmiyor Genişletmek için tıkla ... Sadece qcfire için geçerli olabilir
AURA Üye Üye Katılım 2 May 2019 Mesajlar 71 Tepkime puanı 27 Puanları 18 Çevrimdışı 3 Ara 2019 #10 adnanmirsad56' Alıntı: Sadece qcfire için geçerli olabilir Genişletmek için tıkla ... değişik bir durum bekleyelim bakalım
adnanmirsad56' Alıntı: Sadece qcfire için geçerli olabilir Genişletmek için tıkla ... değişik bir durum bekleyelim bakalım
K kemercephastanesi Üye Üye Katılım 26 Nis 2019 Mesajlar 52 Tepkime puanı 9 Puanları 8 Çevrimdışı 22 May 2020 #11 yanlış yükleme yapmışsın bende aynı hatayı yaptım sadece son sürümleri yüklediğinde hata ortadan kalkıyor. Mesaj Otomatik Birleştirildi: 22 May 2020 sadece son versiyonlar. dikkat etmen gereken tek konu bu.
yanlış yükleme yapmışsın bende aynı hatayı yaptım sadece son sürümleri yüklediğinde hata ortadan kalkıyor. Mesaj Otomatik Birleştirildi: 22 May 2020 sadece son versiyonlar. dikkat etmen gereken tek konu bu.