Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
tekrar yazmanıza gerek yok ustam ne hata aliyorsunuz?yardım eder misiniz?
Üstad tableti takıuorum algılamıyor ses kısma ve açma tuşlarına basarak usb bağlamayı denedim nr yapmam gerek başka vestellerin driverı var mı kurmam gerekentekrar yazmanıza gerek yok ustam ne hata aliyorsunuz?
Tabletiniz Modelline Göre Drive Araması Yapıp İndirio Tekrar DeneyinÜstad tableti takıuorum algılamıyor ses kısma ve açma tuşlarına basarak usb bağlamayı denedim nr yapmam gerek başka vestellerin driverı var mı kurmam gereken
Ustam vestel v tab 7010 aradım driverini ama bulamadımTabletiniz Modelline Göre Drive Araması Yapıp İndirio Tekrar Deneyin
Bilgisayara bağlarken hiç ses çıkıyor mu.Ustam vestel v tab 7010 aradım driverini ama bulamadım
ses kısma açmases kısma tuşuna basılı tutarak deneyin
ses kısma açma
açma yada kısmaya baslıyken powere basıp cektim yine olmadı sürücü kurmadım hiç bu modelle sürücü aradığımda bulamıyorum
MalesefSorun çözüldü mü?
Tavsiye - Allwinner USB Driverses kısma açma
açma yada kısmaya baslıyken powere basıp cektim yine olmadı sürücü kurmadım hiç bu modelle sürücü aradığımda bulamıyorum
Malesef