Xiaomi Mi 9T Pro QCN Dosyası Lazım Band 20 Sorunu

alicankocak

Yeni Üye
Üye
Merhaba. K20 pro da band 20 kapalı bildiğiniz gibi. Cihazların modem dosyaları ise aynı. Yani yazılımla kapatma söz konusu var. Bu nedenle Mi9t qcn dosyası lazım ham ellenmemiş. Imei yazıp telefona atıp band 20 yi denemek istiyorum.

Benzer yöntemi deneyen var mı? Varsa sonucu ne oldu yazabilir mi?

silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Merhaba. K20 pro da band 20 kapalı bildiğiniz gibi. Cihazların modem dosyaları ise aynı. Yani yazılımla kapatma söz konusu var. Bu nedenle Mi9t qcn dosyası lazım ham ellenmemiş. Imei yazıp telefona atıp band 20 yi denemek istiyorum.

Benzer yöntemi deneyen var mı? Varsa sonucu ne oldu yazabilir mi?
VIP bölümünde paylaştık.​

alicankocak

Yeni Üye
Üye
Yok mu paylaşabilecek. Vip de paylaşılmış bilgisini verenler oldu fakat bu dosya için deneme için vip e okadar para vermek istemiyorum.

apo42

Yeni Üye
Üye
Merhaba bana yardım edermisiniz IMEI attım mi 9t pro ya sebeke verdi sonra biraz sonra arama yaptım yapmadı ama 4 g yazıyor du
Sonra yeniden başlattım şebeke 15 dk sonra geldi
Aramada şuan sıkıntı var arama yaparken sebeke 3 g ye düşerse arıyor dusmessse aramiyor
Bide çok geç şebeke geliyor yardım edermisiniz

Negative

#🆂🆄 ɴᴇɢᴀᴛɪᴠᴇ / ᴅᴇᴠᴇʟᴏᴘᴇʀ ᴏғ ► ᴛʀ ᴛᴏᴏʟꜱ ᴘʀᴏ
Genel Moderator
Merhaba bana yardım edermisiniz IMEI attım mi 9t pro ya sebeke verdi sonra biraz sonra arama yaptım yapmadı ama 4 g yazıyor du
Sonra yeniden başlattım şebeke 15 dk sonra geldi
Aramada şuan sıkıntı var arama yaparken sebeke 3 g ye düşerse arıyor dusmessse aramiyor
Bide çok geç şebeke geliyor yardım edermisiniz
Merhaba.Aşağıdan iletişime geçin.

Whatsapp

+1 (507) 512-5201 (Sadece Whatsapp üzerinden +1 dikkat ederek yazınız,Lütfen hattı aramayınız!)

Telegram

GSM Turkey Ücretli İşlemler

nobrain

Yeni Üye
Üye
2.el mi 9t pro satın aldım, satın aldıktan sonra fark ettim ki cihaza K20 pro qcn'si ile repair yapılmış. Bu nedenle Band20 çalışmıyordu. Sizin qcn niz ve jjaQcnBuilder ile tekrar repair yaptığımda band20den sinyal aldım. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

AURA

Üye
Üye
2.el mi 9t pro satın aldım, satın aldıktan sonra fark ettim ki cihaza K20 pro qcn'si ile repair yapılmış. Bu nedenle Band20 çalışmıyordu. Sizin qcn niz ve jjaQcnBuilder ile tekrar repair yaptığımda band20den sinyal aldım. Teşekkürler.
Çözüldüyse ne mutlu bana :)

Üst Alt