selam aleykum arkadaşlar mi a3 efs yedeği lazım acil
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
@adnanmirsad56selam aleykum arkadaşlar mi a3 efs yedeği lazım acil
varmı sizde hüseyin hoca
Malesef Hocam Daha Önce Bu Cihazdan Yapmadım Ama @Kerem47 yada @adnanmirsad56 hocamız yapmış olabilir genelde yedek alır elinde varsa musait olunca size iletirlervarmı sizde hüseyin noca
Qcn yazcihaz nuul olmuş ekrana imei nuul cihaz kimliği bilinmiyor yazısı geliyor
yemiyor qcn yiQcn yaz
ne hata veriyor ?yemiyor qcn yi
cihaz nuul hatası veriyorne hata veriyor ?
Yazilim Denendimi?cihaz nuul hatası veriyor
mi 11 sürümde sadece 1 yazılım yiyor diğer 10 11 leri yemiyorYazilim Denendimi?
yazilimla Çözülmedimi?mi 11 sürümde sadece 1 yazılım yiyor diğer 10 11 leri yemiyor
usta yazdıklarımı okusaydın yazılımı neden yemediğini anlardın konuna o mesajı boşa yazdık galiba ?mi 11 sürümde sadece 1 yazılım yiyor diğer 10 11 leri yemiyor
nereye ne yazmışsın arkadaş yatmadan 2 gündür cihazla uğraşıyorumusta yazdıklarımı okusaydın yazılımı neden yemediğini anlardın konuna o mesajı boşa yazdık galiba ?
deniyorum hala 10 tane yazılım denedim olmadıyazilimla Çözülmedimi?
Hocam Bir Tanesiyle Olmadıysa 10tanesiylede Olmaz Yazilimdan Değildeniyorum hala 10 tane yazılım denedim olmadı![]()
tavsiyen için çok teşekkür ederi ama uğraşacam inşaallah çözerimHocam Bir Tanesiyle Olmadıysa 10tanesiylede Olmaz Yazilimdan DeğilEfs Dosyası Olan Varsa Konuya Eklerler
Benim Elimde Mevcut Değil Ücretli Sitelerdede Yok Malesef
inşallahtavsiyen için çok teşekkür ederi ama uğraşacam inşaallah çözerim
cihaz unlockmu?tavsiyen için çok teşekkür ederi ama uğraşacam inşaallah çözerim
mi a3 ler qualcom değil programla açılıyorcihaz unlockmu?