Yardım Xiaomi Mi CC9E Laurus EFS Partitionlarını Sildikten Sonra Cihaz Açılmıyor

• Konbuyu başlatan abdullah_papur
  • Başlangıç tarihi
A

abdullah_papur

Merhaba,
CC9e cihazımda imei tamiri için gerekli EFS dosyalarını sildikten sonra cihaz CC logosu ekrana geldikten kısa bir süre sonra reset atıp TWRP ekranına giriyor.
Neden olur? Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler

Merhaba,
CC9e cihazımda imei tamiri için gerekli EFS dosyalarını sildikten sonra cihaz CC logosu ekrana geldikten kısa bir süre sonra reset atıp TWRP ekranına giriyor.

Teşekkürler
Cihazın bilgilerine bakalım önce.

Cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma tuşuna basılı tutarak sağlam bir usb kablo ile pc'ye bağlayın.

Cihaz fastboot modda kalsın.

Bilgisayarınızda CMD açın ve aşağıdaki kodları girip çıkan sonucu buraya yazın.

Kod:
fastboot getvar product

fastboot getvar anti

fastboot oem device-info

install chinese version of twrp
flash only persist file
in the persist option

for imei repair
dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf5

dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf6

dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf1

install chinese version of twrp
flash only persist file
in the persist option

for imei repair
dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf5

dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf6

dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf1
bunu siz denediniz mi

Merhaba,

Teşekkürler
Konu sahibi cihazın akıbetiyle ilgili bilgi verebilir mi? Düzeldi mi, düzeldiyse nası düzeldiğine dair?..

wipe çekin sonra magisk 19.4 ile beraber StackPath bunu indirip flaslayın cihaz açılır

Arkadaşlar cihazın modemi uçuk maalesef. Kendi stock yazılımının modemiyle açmıyor. A3, Note 8 vs modem yüklediğimde cihaz açılıyor ama tabi wifi ve imei uçuk cihazda. Fsc part bozuk cihazın...

Arkadaşlar cihazın modemi uçuk maalesef. Kendi stock yazılımının modemiyle açmıyor. A3, Note 8 vs modem yüklediğimde cihaz açılıyor ama tabi wifi ve imei uçuk cihazda. Fsc part bozuk cihazın...
kardeş twrpye gir şu kodları yaz cihaz inş açılır
Kod:
 Adb Shell
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst1
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst2
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsg
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsc

Ustam efs sıfırlamak değil sorun. Sorun cihazın partitionlarından birinin hasar alması.

bu model diğerleri gibi değil bende var fsc sildinmi cihaz çöker önceden yedek almadıysanız bu biraz sorun olabilir

Aynen ustam Fsc silik cihazın. Yedek yok. Cihazı başka modemlerle açtırabiliyorum sadece ama wifi ve imei uçuk geliyor haliyle port ta okumuyor. Bir çözümünüz var mı?

Aynen ustam Fsc silik cihazın. Yedek yok. Cihazı başka modemlerle açtırabiliyorum sadece ama wifi ve imei uçuk geliyor haliyle port ta okumuyor. Bir çözümünüz var mı?
Bu Modelin Efs Dosyası Gerekiyor Elinde Olan Ustalarımız Paylaşıcaktır .

aynı bela şu an benim başımdada var ama sanırsam efs yedeği bulursak başka cihazın, kalkabilir ?

cihaz sahibi çine gidecek orda yaptırabilir ama giriş çıkışlar yasaklı olduğu için gidemiyor, mecbur başımıza bela oldu, ama görüyorumki bi çaresi yok gbi,böyle bi mi ilk defa görüyorum

Geri
Üst Alt