Negative #🆂🆄 ɴᴇɢᴀᴛɪᴠᴇ / ᴅᴇᴠᴇʟᴏᴘᴇʀ ᴏғ ► ᴛʀ ᴛᴏᴏʟꜱ ᴘʀᴏ Genel Moderator Katılım 22 Eki 2018 Mesajlar 1,808 Tepkime puanı 5,693 Puanları 113 Konum Ukraine Çevrimiçi 31 Ocak 2020 #1 Görsel bana aittir.Bizzat kendim ölçüp paintle çizdim. Bundan sonra bu forumda İsp Pinout şemaları paylaşacağım.
Görsel bana aittir.Bizzat kendim ölçüp paintle çizdim. Bundan sonra bu forumda İsp Pinout şemaları paylaşacağım.
aslankim34 Üye Yasaklı Katılım 13 Kas 2019 Mesajlar 154 Tepkime puanı 130 Puanları 43 Çevrimdışı 31 Ocak 2020 #2 Negative' Alıntı: Görsel bana aittir.Bizzat kendim ölçüp paintle çizdim. Bundan sonra bu forumda İsp Pinout şemaları paylaşacağım. Ekli dosyayı görüntüle 9943 Genişletmek için tıkla ... yazılımsal dışında tamirden pek anlamam ama anakartı kurcalamak her baba yiğidin işi değil tebrikler sıkıntılara cevap verirsin artık kolay gelsın
Negative' Alıntı: Görsel bana aittir.Bizzat kendim ölçüp paintle çizdim. Bundan sonra bu forumda İsp Pinout şemaları paylaşacağım. Ekli dosyayı görüntüle 9943 Genişletmek için tıkla ... yazılımsal dışında tamirden pek anlamam ama anakartı kurcalamak her baba yiğidin işi değil tebrikler sıkıntılara cevap verirsin artık kolay gelsın
Negative #🆂🆄 ɴᴇɢᴀᴛɪᴠᴇ / ᴅᴇᴠᴇʟᴏᴘᴇʀ ᴏғ ► ᴛʀ ᴛᴏᴏʟꜱ ᴘʀᴏ Genel Moderator Katılım 22 Eki 2018 Mesajlar 1,808 Tepkime puanı 5,693 Puanları 113 Konum Ukraine Çevrimiçi 1 Şub 2020 #3 aslankim34' Alıntı: yazılımsal dışında tamirden pek anlamam ama anakartı kurcalamak her baba yiğidin işi değil tebrikler sıkıntılara cevap verirsin artık kolay gelsın Genişletmek için tıkla ... Bunun da asıl amacı çökmüş cihazlara yazılım atmaktır.İnceden donanım da bilmek yeterli oluyo.İsteyince herşey oluyor.Hem yazılım hem donanım arşivimizle Gsmturkey.net adı altında çalışmalarımız tüm gayretimizle devam etmektedir.Takipte kalın
aslankim34' Alıntı: yazılımsal dışında tamirden pek anlamam ama anakartı kurcalamak her baba yiğidin işi değil tebrikler sıkıntılara cevap verirsin artık kolay gelsın Genişletmek için tıkla ... Bunun da asıl amacı çökmüş cihazlara yazılım atmaktır.İnceden donanım da bilmek yeterli oluyo.İsteyince herşey oluyor.Hem yazılım hem donanım arşivimizle Gsmturkey.net adı altında çalışmalarımız tüm gayretimizle devam etmektedir.Takipte kalın
Kerem47 GSTPRO Geliştirici Genel Moderator Katılım 13 Eki 2018 Mesajlar 3,447 Tepkime puanı 49,871 Puanları 113 Yaş 21 Çevrimdışı 1 Şub 2020 #4 Negative' Alıntı: Görsel bana aittir.Bizzat kendim ölçüp paintle çizdim. Bundan sonra bu forumda İsp Pinout şemaları paylaşacağım. Ekli dosyayı görüntüle 9943 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler eline sağlık SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Negative' Alıntı: Görsel bana aittir.Bizzat kendim ölçüp paintle çizdim. Bundan sonra bu forumda İsp Pinout şemaları paylaşacağım. Ekli dosyayı görüntüle 9943 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler eline sağlık SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi