wwantedd73
Üye
imei repair nasıl yapılır yardım
nasıl vip üyelik alabiliriz ve tüm yeninesil telefonların repair işlemleri mevcutmudur vip üyeliğin avantajları nedir kısa bilgi alablirymMerhaba vip üyelik satın alabilirsiniz. vip bölümünde yeni nesil cihazlar için ayrıca anlatım mevcuttur. Yıllık 300 TL
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir?nasıl vip üyelik alabiliriz ve tüm yeninesil telefonların repair işlemleri mevcutmudur vip üyeliğin avantajları nedir kısa bilgi alablirym
XİAOMİ cihazlarında yeni nesil tüm telefonlar da ayrıca oluyor örnek note 7, mi 9 vsnasıl vip üyelik alabiliriz ve tüm yeninesil telefonların repair işlemleri mevcutmudur vip üyeliğin avantajları nedir kısa bilgi alablirym
Hocam Xiaomi cihazlarına boxsuz IMEI repair mi yapiliyorXİAOMİ cihazlarında yeni nesil tüm telefonlar da ayrıca oluyor örnek note 7, mi 9 vs
Kavram Aynıdır boxsuz.
Sadece vip bölümünden Xiaomi konularına baktım henüz diğer markaların konusuna detaylı olarak bakmadım.
Bootloader kilidi açıksa çoğu model oluyorHocam Xiaomi cihazlarına boxsuz IMEI repair mi yapiliyor