Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Açılmıyor

mafya118

Üye
Üye
Merhaba,

Maui Meta v10 ile redmi not 8 pro cihazıma bağlanmaya çalıştım connection dedim power tuşuna bastım boot oldu fakat ConnectAP kısmında takılıp kaldı şuan cihaz açılmıyor üst kısımda beyaz ışık yanıyor fakat telefon fastboot a felan geçmiyor kapatma tuşunda 10 saniye tutunca titreyip öyle kalıyor yardımcı olabilir misiniz ?

gencbilal63

Üye
Üye
usta ayni durumda bendede bir cihaz var cihazi unlock edip daha sonra twrp kurmak istenmis fastboot ve revocery girmiuor redmi yazisi tek var.cozumu bulursan yazabilirmisin

silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Merhaba,

Maui Meta v10 ile redmi not 8 pro cihazıma bağlanmaya çalıştım connection dedim power tuşuna bastım boot oldu fakat ConnectAP kısmında takılıp kaldı şuan cihaz açılmıyor üst kısımda beyaz ışık yanıyor fakat telefon fastboot a felan geçmiyor kapatma tuşunda 10 saniye tutunca titreyip öyle kalıyor yardımcı olabilir misiniz ?
Cihaz unclok ise eng firmware yükleyip deneyin.​

mafya118

Üye
Üye
eng firmware nasıl yükleyebilirim biraz araştırdım bulamadım

raşit

Üye
Üye
Test point te edl moda aliniz o şekil islemleri yapiniz

mafya118

Üye
Üye
merhaba şuan bütün işlemler tamamdır eng yüklü maiu meta ile imei dowload deyip yazdırıyorum sıfırlamıyor sıfırlama kodları muvcut mu acaba

ALee.G

Üye
Üye
imei repair mevcud deyil,mevcud olsada redmi 6a kimi yalniz 2imei olur olursa !
bu cihazi kaldirmak ucun mi hesab lazim ,avtorize olunmush hesab , sade rom atmaqla problem cozulur !

Üst Alt