Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Başka sim kart ile yeni hesap oluşturup hesap eklemeyi denediniz mi?Miui 11 Çin Stabil Rom Var İçinde
Mi hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.Aynı sıkıntı bendede var cihaz locked brick olarak geldi ayağa kaldırdım repair yaptım üstüne orjinal pro plakası attım amacım mi hesabı açıp unlock yapıp globale çevirmek ama bir türlü eklemiyor hesabı
Yetkili Hesap veya UFI Kredi ile ile yazılım yüklenebilirUstalar Ufi İle Global Yazılımı Yüklüyebiliyormuyuz Bide Unlock Yapabiliyormuyuz
Bl kapalı globale dönmüyor çok denedimUstalar Ufi İle Global Yazılımı Yüklüyebiliyormuyuz Bide Unlock Yapabiliyormuyuz
Yüklüyor yazılım sıkıntı yok amaç global yapmak o da unlock olmadan olmuyorYetkili Hesap veya UFI Kredi ile ile yazılım yüklenebilir
Hayır yok malesefunlock dosyası yokmu bu cihazın ücret karşılığında
Not 8 pro var mi hesabı açıldı açıldıktan sonra cihaz ekleme yapinca couldnt add eroor code 10000 hatası veriyor
Doğru söylüyorsun üstat cihaz geldiğinde brik idi ayağa kalktı orjinal imei yazdım ama şurada pasif halde kalıyor;Cihaza IMEI Repair işlemi yapılmış ise bu sorun oluyor. Cihaza original yedeklerini yükleyip original IMEI geldiği zaman mi hesabı sorunu olmuyor.
XİOAMİ sunucuları özellikle MTK cihazların IMEI Repair yapılanlarında cihazı tanımıyor.
Doğru söylüyorsun üstat cihaz geldiğinde brik idi ayağa kalktı orjinal imei yazdım ama şurada pasif halde kalıyor;
sahibine sordum unlock olarak satın almış cihazı plaka atarken kilitlemiş öyle susmuş. Başka çözümü yok diyorsun.Cihazi getiren kisiye sor daha onceki.hesabi biliyorsa sikinti yok bilmiyorsa gecmis olsun
Yetkili Mi Hesabi İle Yapabilirsiniz Satışı Sitemizde Mevcut Tek Kullanımlıktır 120TLsahibine sordum unlock olarak satın almış cihazı plaka atarken kilitlemiş öyle susmuş. Başka çözümü yok diyorsun.
Hocam kendime ait yetkili hesabım var sorun şu ki cihaz globale dönmüyor. Unlock yapmak için bl başvurusu yapmam gerek olmuyor yukarıda fotosu var.Yetkili Mi Hesabi İle Yapabilirsiniz Satışı Sitemizde Mevcut Tek Kullanımlıktır 120TL