Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Mi Hesabı Hatası

kensa

Yeni Üye
Üye
Not 8 pro var mi hesabı açıldı açıldıktan sonra cihaz ekleme yapinca couldnt add eroor code 10000 hatası veriyor

kensa

Yeni Üye
Üye
Miui 11 Çin Stabil Rom Var İçinde

bysinan09

Üye
Üye
Aynı sıkıntı bendede var cihaz locked brick olarak geldi ayağa kaldırdım repair yaptım üstüne orjinal pro plakası attım amacım mi hesabı açıp unlock yapıp globale çevirmek ama bir türlü eklemiyor hesabı

kensa

Yeni Üye
Üye
Ustalar Ufi İle Global Yazılımı Yüklüyebiliyormuyuz Bide Unlock Yapabiliyormuyuz

Amed

Üye
Üye
Aynı sıkıntı bendede var cihaz locked brick olarak geldi ayağa kaldırdım repair yaptım üstüne orjinal pro plakası attım amacım mi hesabı açıp unlock yapıp globale çevirmek ama bir türlü eklemiyor hesabı
Mi hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

kensa

Yeni Üye
Üye
Aynı Ustam 5 Hat Taktım Kurdum Çıktım Gene Girdim Aynı

kensa

Yeni Üye
Üye
unlock dosyası yokmu bu cihazın ücret karşılığında

silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Not 8 pro var mi hesabı açıldı açıldıktan sonra cihaz ekleme yapinca couldnt add eroor code 10000 hatası veriyor
Cihaza IMEI Repair işlemi yapılmış ise bu sorun oluyor. Cihaza original yedeklerini yükleyip original IMEI geldiği zaman mi hesabı sorunu olmuyor.

XİOAMİ sunucuları özellikle MTK cihazların IMEI Repair yapılanlarında cihazı tanımıyor.​

bysinan09

Üye
Üye
Cihaza IMEI Repair işlemi yapılmış ise bu sorun oluyor. Cihaza original yedeklerini yükleyip original IMEI geldiği zaman mi hesabı sorunu olmuyor.

XİOAMİ sunucuları özellikle MTK cihazların IMEI Repair yapılanlarında cihazı tanımıyor.
Doğru söylüyorsun üstat cihaz geldiğinde brik idi ayağa kalktı orjinal imei yazdım ama şurada pasif halde kalıyor;

Ekli dosyalar

SERHAT DAL

Üye
Yasaklı
Cihazi getiren kisiye sor daha onceki.hesabi biliyorsa sikinti yok bilmiyorsa gecmis olsun

KASADY

Süper Kullanıcı
VIP Üye
sahibine sordum unlock olarak satın almış cihazı plaka atarken kilitlemiş öyle susmuş. Başka çözümü yok diyorsun.
Yetkili Mi Hesabi İle Yapabilirsiniz Satışı Sitemizde Mevcut Tek Kullanımlıktır 120TL

bysinan09

Üye
Üye
Yetkili Mi Hesabi İle Yapabilirsiniz Satışı Sitemizde Mevcut Tek Kullanımlıktır 120TL
Hocam kendime ait yetkili hesabım var sorun şu ki cihaz globale dönmüyor. Unlock yapmak için bl başvurusu yapmam gerek olmuyor yukarıda fotosu var.

Üst Alt