Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
bana da bu linki verdi reeder galiba benimki alt sürüm linkEkli dosyayı görüntüle 10048
Merhaba Gsmturkey.net'in değerli üyeleri bu konumda sizlere Reeder M7Go 2019 tabletine ait stock romu paylaşacam bu yazılımı internette ilk defa biz paylaşıyoruz. Yazılım Orjinal Fabrika Yazılımıdır. Frp sorununu ortadan kaldırır.
[Gizli içerik]
m7 go 2019 mu senin modelyazılım attım tablet çöktü :-( hiç tepki vermiyor..ne yapmalazım acaba
Tabletinizin modeli nedir ?yazılım attım tablet çöktü :-( hiç tepki vermiyor..ne yapmalazım acaba
Benim paylaştığım rom da 8.1 benim paylaştığımı mı yüklediniz yoksa yukarda prens45 in vermiş olduğu yazılımı mı yüklediniz yüklemediğiniz rom u indirip onuda bir deneyin düzelmez ise servise gönderin bazen doğru yazılım yüklemeniz durumunda bile tablet açılmayabiliyor Auris marka tabletlerde çok denk geliyorum.Cihazda 8.1 yüklüydü...onla alakalı olabilirmi..
Sizin paylaştığınızı yükledim..yazılım sonuna doğru hata verdi..şu an cihazda hiç tepki yok..Benim paylaştığım rom da 8.1 benim paylaştığımı mı yüklediniz yoksa yukarda prens45 in vermiş olduğu yazılımı mı yüklediniz yüklemediğiniz rom u indirip onuda bir deneyin düzelmez ise servise gönderin bazen doğru yazılım yüklemeniz durumunda bile tablet açılmayabiliyor Auris marka tabletlerde çok denk geliyorum.
ustam o zaman bataryanın + bağlantısını kesin tekrar lehimleyin öyle deneyin buna rağmen tepki vermez ise cihaz brick olmuştur onun içinde reeder teknik servisine gönderin yapar gönderirler.Sizin paylaştığınızı yükledim..yazılım sonuna doğru hata verdi..şu an cihazda hiç tepki yok..
Konudaki yazılımı deneyin dönüş yapıncihaz da desen vardı halledelim dedik cihaz sustu ..
Tabletinizin modelinin ve denediğiniz yazılımın modelinden emin olun. Cihaz şuan hiç tepki vermiyor ise bataryanın bağlantısını söküp tekrar lehimleyin daha sonra doğru yazılımı yüklediğinizden emin olun.cihaz da desen vardı halledelim dedik cihaz sustu ..
cihaz açılmıyorsa püf noktası var cihazı sökmenize gerek yok ataç veya iğneyle açma kapama tuşunun altındaki deliğe sokun bastırın hissedersiniz zaten tuşu 9 saniye felan bekleyin açın cihaz açılır.Tabletinizin modelinin ve denediğiniz yazılımın modelinden emin olun. Cihaz şuan hiç tepki vermiyor ise bataryanın bağlantısını söküp tekrar lehimleyin daha sonra doğru yazılımı yüklediğinizden emin olun.
Hocam indirirken icim bi rahatladi sanki aradiğim rom bu teşekkürler
Çözüldü - Reeder M7 Go 2019 Format + FRP Bypassbana 2 side uymadı galiba farklı versiyon stock rom elinde olan varsa paylaşabılırmı hard reset ve frp yapcam resimlerde ekli tam model seri şimdiden teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 12777Ekli dosyayı görüntüle 12778