Y
yusuf6666
Misafir

s.tool pro 29.5 var bende öğrenciyim zaten telefoncu 100 tl istedi yaptırmadım bana yardım edebilcek biri varmı
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
c***k Versiyonumu Kullanıyorsunuz?s.tool pro 29.5 var bende öğrenciyim zaten telefoncu 100 tl istedi yaptırmadım bana yardım edebilcek biri varmı
Cihazin Android Sürümü Kaç?evet crackli
Cracklı Versiyonu Düsük Sürümlü Cihazları destekler 5 ve altı Lisanslı olması Gerekiyor.uzaktan bağlantı ile yardım edebilecek var mı![]()
nasıl yapacağım ayrıntılı anltırsan sevinirimChimera deneme surumu al yap.
eğer olursa minnetarım sizeChimera deneme surumu al yap.
buradamısınChimera deneme surumu al yap.
root var deneme sürümü kaç tlÖncelikle root yapman gerek,telefonun “u” sürümü önemli. U4 e kadar yapila biliyor,telefonu root yapmalısın bunun için forumda gerekli konular var,sonra chimera deneme sürümünü al “repair ve patch cert” yap.Daha geniş bilgi veremem özürlü say. Çünkü bu işden anlaman gerek.Anlıyorsan söylediklerim kolaydır.Kolay gelsin
Telefonun U sürümü kaç telefonun download modayken resim attın. Bakalıms.tool pro 29.5 var bende öğrenciyim zaten telefoncu 100 tl istedi yaptırmadım bana yardım edebilcek biri varmı
nerdesin yada nerde oturuyorsun istanbul civarında kendiyapan bayiler en fazlaroot var deneme sürümü kaç tl