Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Cihaza twrp yükleyip sıfırlama yaptım fakat yinede açılmadı tekrar aynı u5 romu yükledim no commad kalıyor yine 7.0 U2 yüklüydü cihazda u5 8.0 yükleyince bu durum oldu
U5 combination bulamadım usta onerebilecegin custom rom varmı ustamCombination yükleyin veya custom rom yükleyin.
custom yükledim cihaz actı fakat tekrar stock rom yükledim yine no command ekranı geliyo
Anlamadim ustamCustom yükleyince verin.
Anlamadim ustam
O degil usta cihaza rapir islemi yapilmis custom rom yukluyken sebeke vermiyor cihaz tanidik arkadasin sadece android surumunu yukletmek icin yaptim valisiyodu cihaz 7 surumundeyken u2 u5 yukleyince boyle olduCustom yükleyince açmışsa öyle verin.
Cihaz OEm Acıkssa root YükeleyinO degil usta cihaza rapir islemi yapilmis custom rom yukluyken sebeke vermiyor cihaz tanidik arkadasin sadece android surumunu yukletmek icin yaptim valisiyodu cihaz 7 surumundeyken u2 u5 yukleyince boyle oldu