Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Cihaza Hard Reset Atınn Tekrar Download Alıp Yaptığınız Root Dosyasını AP'ye Bide CSC ':Home CSC Secin Ve Yükelyin Bu İşlemlenden Sonra Şebeke Gider Tekrardan Boxla Patch Yapmanız Gerekaçılışta şu video daki uyarı geliyor ondan olabilir mi .Aldığım arkadaş sıfırla ve oem kilidi aç dedi yaptım ama yine aynı
chimera yok hocam bende de z3x crackli versiyonu var olur mutemiz bi efs atın daha sonra full yazılım root ve chimera ile patch
Crc..kk Yapılacak İşlem Değil Malesefchimera yok hocam bende de z3x crackli versiyonu var olur mu
Root Dosyası Farklı Oldugunda Veriyor Bu Hatayı Kendi Yazilimin İçindeki Boot Dosyasını Patchleyip Yüklerseniz Düzelecektir.chimera yok hocam bende de z3x crackli versiyonu var olur mu
açılışta şu video daki uyarı geliyor ondan olabilir mi .Aldığım arkadaş sıfırla ve oem kilidi aç dedi yaptım ama yine aynı
bunu yaparsam imei gitmez mimerhaba şöyle bir yol izyelebilirsin öncelikle cihazın Bootloader sürümüne uygun yazılımı yükle oem kilidini aç ama önce
oem açık ve frp yoksa HOME_CSC yerine CSC_OMC seç
Boot versiyon U3 ise bunu yükleyebilrsin bende saglam iş gördü
yazılım = Burada Alternatif = Burada
bu yazılıma uygun root dosyası = burada
her türlü Gidecek. bunu yaptıktan sonra imei değil Şebekesi Gidecek chimera ile Düzelteceksinizbunu yaparsam imei gitmez mi
sizin dediğinizi yapsam da mı gider .boot dosyası değişiyor sadece .bana gitmeyecek şekilde lazım da .yada ankarada uygun fiyata yapan yerher türlü Gidecek. bunu yaptıktan sonra imei değil Şebekesi Gidecek chimera ile Düzelteceksiniz
bunu yaparsam imei gitmez mi
Ankarada Ustamız yok Herhangi Bir teknik Servise Goturup Yaptırabilirsiniz.sizin dediğinizi yapsam da mı gider .boot dosyası değişiyor sadece .bana gitmeyecek şekilde lazım da .yada ankarada uygun fiyata yapan yer
@enescanergndzsizin dediğinizi yapsam da mı gider .boot dosyası değişiyor sadece .bana gitmeyecek şekilde lazım da .yada ankarada uygun fiyata yapan yer
Eyvallah hocam pm den adres veya ismi paylaşır mısın@IslamB3y1 beni nasıl yok sayarsin ? kizilayda isyerimiz kardeşim gel bakalim