Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
İşlemi Hangi Boxla YapıyorsunuzMerhaba ustalar elimde samsung a405fm ve a405f modeli var ikisinede imei repair yaptiktan sonra patch islemini yaptim ama sebeke ng de kaliyor cihazin ikiside rootlu.
Yardim lutfen.
Merhaba ustalar elimde samsung a405fm ve a405f modeli var ikisinede imei repair yaptiktan sonra patch islemini yaptim ama sebeke ng de kaliyor cihazin ikiside rootlu.
Yardim lutfen.
Merhaba ustalar elimde samsung a405fm ve a405f modeli var ikisinede imei repair yaptiktan sonra patch islemini yaptim ama sebeke ng de kaliyor cihazin ikiside rootlu.
Yardim lutfen.
Chimera ileİşlemi Hangi Boxla Yapıyorsunuz
Cihazın arama yerinden *#1234# yapıp çıkan resmi atın bakalım.
dosyalar indi deniyorum simdi geri donus yapacam
hayir sorun hala devam ediyor.Sorun Çözüldümü?
tam olarak ne durumdayız yada neler yaptınızhayir sorun hala devam ediyor.
Elimde chimera full var z3x boxda credim yok octopusdada server yaziyor anlamadim. chimera herseyi yapiyor ama sebeke vermiyor.Z3X Box ve Chimera Tool deneyin. Olmazsa Octoplus deneyin. Gene olmazsa bu sefer EFT Dongle ile modem downgrade yapıp deneyin. Bu cihazın U2 Combination dosyası mevcut.
ustam verdiginiz rom ve root dosyalari ilede sorun ayni devam ediyor . elimde iki tane a405fm ve g= f modeli cihaz var repair yapip patch yapinca sebeke vermiyor ng kaliyor fm modelindede capraz x gelince telefon kapaniyor.tam olarak ne durumdayız yada neler yaptınız
ustam verdiginiz rom ve root dosyalari ilede sorun ayni devam ediyor . elimde iki tane a405fm ve g= f modeli cihaz var repair yapip patch yapinca sebeke vermiyor ng kaliyor fm modelindede capraz x gelince telefon kapaniyor.
Elimde chimera full var z3x boxda credim yok octopusdada server yaziyor anlamadim. chimera herseyi yapiyor ama sebeke vermiyor.
ustam chimera ile root etmedim manual olarak boot root etdim magisk indirdim sonra patch yaptim olmadi z3x de kredim yok hesabimdaMümkünse Z3X ile denemeni tavsiye ederim chimera bazen aptallaşıyor Ana yazılımı yükledikten sonra root işlemi için boot dosyasını patch ile root yontemini dene chimera root bazen sorun çıkarıyor
oda cozum olmadiCombination dosyasından modem yükleyip tekrar deneyin.
onuda denedim yine ayniCombination dosyasından modem yükleyip tekrar deneyin.
yk0011k yapınca ne diyor?oda cozum olmadi
onuda denedim yine ayni